1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

NEW MAKE-UP KITS COMING SOON – TEASER ALERT!!!

Η Elixir Make-Up θα φέρει για σένα 3 διαφορετικά make up kits για να διασκεδάζεις όλο το χειμώνα ματσάροντας διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις και για να μην ξεμένεις ποτέ από τα αγαπημένα σου καλλυντικά 😉 Για εσένα που είσαι eye make-up freak ή για σένα που ξέμεινες από μάσκαρα η Elixir Make-Up έφτιαξε το Eye Kit. Αν είσαι lipstick lover και τρελαίνεσαι για διαφορετικές αποχρώσεις και lipliners η Elixir Make-Up δε σε ξέχασε και ετοίμασε μόνο για σένα το Lip Kitπου πρόκειται να ερωτευτείς. Το τελευταίο είναι το Giga Kit. Σ’ αυτό θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το καθημερινό σου μακιγιάζ: μάτια, χείλη, πρόσωπο.  Αν είσαι λάτρης όλων των καλλυντικών, και θες ποικιλία αποχρώσεων στο νεσεσέρ σου, τότε καλό θα ήταν να συνδυάσεις Eye Kit, Lip Kit και Giga Kit για ένα μακιγιάζ που δε θα βαριέσαι ποτέ.

Eye Kit

Για σένα που σου αρέσει να τονίζεις περισσότερο τα μάτια σου και λιγότερο τα χείλη σου, αλλά και για σένα που θες ένα έντονο βλέμμα, για σένα που βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια και θες να παίξεις με nude rose gold αποχρώσεις και για σένα που θες να έχεις βλεφαρίδες με όγκο, το Eye Kit είναι η ιδανική αγορά.

Lip Kit

Αν ακόμα αναρωτιέσαι ποιες αποχρώσεις είναι οι φετινές τάσεις, αλλά ταυτόχρονα και αυτές που δε θα φύγουν ποτέ απ’ τη μόδα καθώς φοριούνται κάθε εποχή, κάθε ώρα και ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, το Lip Kit της Elixir Make-Up θα σου δώσει την απάντηση.

Giga Kit

To Giga Kit είναι η τελευταία επιλογή – και ίσως η καλύτερη, καθώς σου δίνει ότι χρειάζεσαι για να κάνεις ένα full make up, και συνδυάζει προϊόντα για μάτια, χείλη αλλά και πρόσωπο.

Και τέλος…

Όταν έρθει η ώρα, don’t forget to Kit Like Crazy 😉

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο