1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Elixir Rocks

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Μπορεί να νομίζεις ότι πρόκειται να διαβάσεις ένα blog για το πώς να συνδυάζεις το κραγιόν σου με τη σκιά σου, για το πως να κάνεις σωστό contouring ή για το πόσες στρώσεις χρειάζεται για να πετύχεις το τέλειο burgundy manicure αλλά αυτό δεν είναι ένα τόσο απλό blog.
Είναι γνωστό ότι τα χρώματα θέλουν τέχνη για να συνδυαστούν σωστά ώστε να πετύχεις μια όμορφη εμφάνιση. Για να το πετύχεις λοιπόν αυτό θα πρέπει να ξέρεις να συνδυάσεις σωστά το μακιγιάζ με τι άλλο; Με το Outfit σου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα καλύτερα styling tips και γιατί Elixir rocks 😉

Τόλμησε γιατί.. Ο τολμών νικά.

 width=

Η πρώτη απόχρωση που θα κάνουμε styling είναι η Royal Purple απ’ τη σειρά Liquid Lip Mat Pro.
Αν ακόμα δεν έχεις αγοράσει αυτό το εκτυφλωτικό μωβ επειδή φοβάσαι πως δε θα το ευχαριστηθείς … εσύ χάνεις. Εντάξει, δεν είπαμε να πας στη δουλειά σου με αυτό αλλά αν θες στις βραδινές εξόδους σου να μην περνάς απαρατήρητη και να έχεις ένα μοναδικό look, μόλις βρήκες την ιδανική επιλογή.  Για πρωινό look; Ξέχνα το. Για απόγευμα, χαλαρό ποτό και partying; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Αν σκοπεύεις να πας για ένα καφέ ή για ένα χαλαρό ποτάκι με τις φίλες σου στο κέντρο ή όπου να ναι τελοσπάντων, προτίμησε να παίξεις με ασπρόμαυρα χρώματα στο outfit σου ενώ αν σ’ αρέσουν οι πιο τολμηροί συνδυασμοί, συνδύασε το με χρυσά κόκκινα και κυπαρισσί κομμάτια. Τι προτείνουμε εμείς;
Royal Purple, μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, χρυσή μπλούζα, δερμάτινο μπουφάν και αν σκοπεύεις να είσαι πιο χαλαρή, sneakers ενώ αν μιας και που είμαστε σε Holiday mood τιμάς τα τακούνια, προτίμησε μαύρα suede μποτάκια με χαμηλό τακούνι. Τι λείπει; Τσάντα και αξεσουάρ. Προτίμησε μια τσάντα κόκκινο κερασί η οποία θα συνδυαστεί με μια ζώνη ίδιου χρώματος και εννοείται gold διακριτικά αξεσουάρ ώστε να μην κάνουν θόρυβο με το χρυσό της μπλούζας σου.

Παίξε ήπια .. αλλά dark.

 width=

H δεύτερη απόχρωση που θα κάνουμε styling αφορά τα Nude lipsticks και είναι η Liquid Lip Mat Pro – #456 (Nude Amethyst). Όλες γνωρίζουμε ότι ένα Nude lipstick ταιριάζει με το πιο smokey, dark βλέμμα. Αν ακόμα δεν αγόρασες την Παλέτα Σκιών – Luxuriant #855 που περιέχει όλα τα hot χρώματα για να κάνεις το γιορτινό σου smokey eye, τότε ήρθε η ώρα να την κάνεις δική σου για να συνδυάζεις όλα τα dark χρώματα με τα Nude κραγιόν σου. Ας γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας. Δε χρειάζονται έντονα χείλη για να είσαι εντυπωσιακή ούτε κόκκινο χρώμα για να είσαι γιορτινή.
Τα Nude κραγιόν είναι μια all-day επιλογή που μπορεί να φορεθεί στη σχολή, στο γραφείο, στον καφέ, στο ποτό, στο σινεμά αλλά και για πολύ partying. Για τις πρώτες 3 περιστάσεις προτίμησε ρούχα σε αποχρώσεις άσπρο, εκρού, μπεζ, καφέ, baby pink, γκρι ανοιχτό και σκούρο και μπλε ραφ ενώ για τις βραδινές περιστάσεις εννοείται μαύρο, silver και κόκκινο.
Η δική μας πρόταση είναι ένα βραδινό look για την έξοδο με τις φίλες σου φέτος τις γιορτές. Γι’ αυτό θα χρειαστείς το  Liquid Lip Mat Pro – #456 (Nude Amethyst), μια πλισέ δερματίνη φούστα σε χρώμα της επιλογής σου, μαύρο καλσόν με διαφάνεια, λουστρίνι χοντρό τακούνι μποτάκι, μαύρη μπλούζα με ντεκολτέ, μαύρο παλτό, ασημένια belt bag και σέταρέ τα αρμονικά με διακριτικά ασημένια αξεσουάρ.

You say Christmas, we say Red.

 width=

Εννοείται δεν ξεχάσαμε να συμπεριλάβουμε στα styling tips μας, πως να συνδυάσεις φέτος τα Χριστούγεννα αλλά και όλο το χειμώνα το κόκκινο κραγιόν.  Για σένα που θα φοράς κόκκινο κραγιόν όλη μέρα επειδή τρελαίνεσαι για Χριστούγεννα ή επειδή σου αρέσουν τα χείλη φωτιά διαλέξαμε το πιο φωτεινό και εντυπωσιακό κόκκινο απ’ όλα, το Liquid Lip Matte – #336 (Red Spice), το οποίο θα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα. Κόκκινα, χρυσά, ασημί, παγιέτες, μαύρα, άσπρα, κίτρινα καναρινί, μωβ, ροζ, μπεζ και πράσινα, baby blue αλλά και dark blue. Εμείς προτείνουμε να σετάρεις το Liquid Lip Matte – #336 (Red Spice) για ένα βραδινό look, με μαύρη κοντή φούστα, μαύρο καλσόν με διαφάνεια,  κυπαρισσί μπλούζα, μακρύ μαύρο παλτό, βραδινή τσάντα με χρυσή αλυσίδα, χρυσά αξεσουάρ και μπλε σκούρα suede τακούνια.

Animal Print + Burgundy = ♥

 width=

Όπου και αν κοιτάξεις γύρω σου όταν βγαίνεις για ψώνια στα μαγαζιά βλέπεις παντού ζεβρέ, λεοπάρ και φιδίσια print. Εμείς διαλέξαμε για να σου πούμε πως να σετάρεις φέτος την πιο hot απόχρωση για τα χείλη σου μαζί με την τάση των animal print. Το burgundy είναι ένα χρώμα που μπορείς να φορέσεις το χειμώνα με όλα σου τα ρούχα και να σε παρατηρούν όλοι, αφού τονίζει τα χείλη με ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς θα σου προτείνουμε τον πιο classy τρόπο για να συνδυάσεις animal print και burgundy χωρίς να δείχνει ξένο επάνω σου. Ο τρόπος να συνδυάζεις ένα πολύ έντονο κομμάτι είναι μονοχρωμίες και μαύρο. Για να σετάρεις λοιπόν το Liquid Lip Matte – #408 (Deep Ruby), φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι της επιλογής σου, ένα κλασικό λεοπάρ πουκάμισο, μια πλεκτή μωβ μελιτζανί ζακέτα, μια μαύρη δερμάτινη τσάντα, τα sneakerάκια σου το δερματινάκι σου και… είσαι έτοιμη για να πας για shopping therapy και να διαλέξεις το ακαταμάχητο συνολάκι που θες να φορέσεις στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Καλές γιορτές με πολύ styling

#ElixirRocks

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο