1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

It’s gonna be a nude nude winter

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Είναι ξεκάθαρο το πόσο ταιριάζουν τα frosty nude pink χρώματα με τον παγωμένο Ιανουάριο. Χιονονιφάδες μπορεί να μην πέφτουν ακόμη αλλά μόνο η ιδέα και το κρύο αρκούν για να νιώθεις το χειμώνα στο έπακρο. Επειδή λοιπόν έχουμε μισό χειμώνα μπροστά μας, διαλέξαμε για σένα τις πιο ωραίες Nude αποχρώσεις από όλες τις υφές Elixir make – up κραγιόν, για να τις σετάρεις με το καθημερινό σου μακιγιάζ.

Nude, Pale & Simple

Το πρώτο κραγιόν που διαλέξαμε για σένα και είναι ότι πρέπει για τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι το Liquid Lip Mat Pro – #436 (Nude).
Την υφή σίγουρα την ξέρεις και την έχεις αγαπήσει αλλά ακόμη και να μην την ξέρεις, σίγουρα έχεις ακούσει γι’ αυτήν. Απαλή σα μετάξι, ματ αποτέλεσμα, διάρκεια και έντονο χρώμα; #OFCOURSE
Διάλεξε το άμα θες κάτι απλό για την καθημερινότητα σου και συνδύασε το με το Μίνι Ρουζ Long Lasting – #315 (Camel) για να δώσεις ζωντάνια στο πρόσωπό σου αφού το συγκεκριμένο είναι pale pink και ταιριάζει όσο κανένα άλλο με το “Nude” no. 436.

The darker nude, the better

Ετοιμάσου γιατί αυτή η επιλογή πρόκειται να σου αρέσει πολύ.
Ένα nude με grey purple τόνους είναι ποιο άλλο; Το Liquid Lip Matte – #393 (Mountbatten Pink) είναι μια royal απόχρωση. Αν αναρωτιέσαι γιατί Royal ήρθε η ώρα για την πληροφορία της ημέρας. Ήξερες ότι ο Λούις Μαουντμπάττεν ήταν ο πρώτος κόμης Μαουντμπάττεν της Βιρμανίας και σχετίζεται άμεσα με την αγαπημένη Queen Elizabeth. Τώρα δε θα αναρωτιέσαι τι σημαίνει Mountbatten.
Τώρα που έμαθες και την πληροφορία της ημέρας, συνδύασε το με το Ρουζ Silky Long Lasting – #104 (Tropical Grow) για να δίνεις ανά πάσα στιγμή ζωντάνια στο πρόσωπό σου!

Το μέταλ, του μέταλ, τω μέταλ, το μέταλ, ω metallic lips

Έχεις ήδη καταλάβει για ποιο κραγιόν πρόκειτε να μιλήσουμε. Ω ναι. Το Liquid Lip Metal Mat. – #372 (Copper Penny). To ότι είναι metallic δε σημαίνει ότι φοριέται μόνο βράδυ ή μόνο με καλά ρούχα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, απ’το πρωί μέχρι το βράδυ και να δώσεις στα χειμερινά σου χείλη μια πιο frosty metallic πινελιά. Μεταλλική φόρμουλα, διάρκεια όλη μέρα και υπέροχο χρώμα με ΜΟΝΟ 5,00€. Συνδύασε το με το Ρουζ Silky Long Lasting – #368 (Spice) που έχει πιο καφέ-κόκκινους τόνους και συνδυάζεται απόλυτα με τη Metal υφή του Copper Penny.

Μπρρρρρρρρρρρ!

Το λέει και η λέξη “Frosty”. To Superstay – Angelina #153 (Frosty Pink) από τη σειρά Superstay που δε φεύγει και να θες, θα σου δώσει ένα εντυπωσιακό cool αποτέλεσμα. Ίσως το καλύτερο για χειμώνα απ’όλα, αφού το χρώμα του είναι ουδέτερο με απαλό shimmering για διακριτική frosty γυαλάδα. Συνδύασε το με το Ρουζ Silky Long Lasting – #313 (Linen) για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου και να δίνεις φρεσκάδα στο pale winter look σου!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο