1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

The Peachy Eye guide

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Αν δεν ήξερες την καινούργια τάση στο μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να τη μάθεις. Μπορεί να τη βλέπεις παντού, μπορεί όμως και να μην την έχεις ξαναδεί, αλλά δεν πειράζει, η Elixir Make – Up είναι εδώ για να σου μάθει όλα τα μυστικά. 

Τα βασικά

Ξεκινώντας από τα βασικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτό το look, αυτά είναι η Παλέτα Σκιών – 40 High Pearl αποχρώσεων no. 888 , η Seduction Mascara no. 892 και φυσικά το μολύβι φρυδιών σου. Στην παλέτα θα βρεις 40 μοναδικές αποχρώσεις που σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου looks για ένα σαγηνευτικό βλέμμα ενώ η μάσκαρα Seduction θα δώσει βάθος στο βλέμμα σου αφού θα δώσει φυσικό όγκο στις βλεφαρίδες σου.Το συγκεκριμένο look επειδή είναι από μόνο του πολύ έντονο δε χρειάζεται eyeliner αλλά αν επιμένεις, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις και το Ultra Soft Precision Pen Eyeliner για να δώσεις μια πιο πικάντικη νότα στο μακιγιάζ σου. 

Τα χρώματα που θα χρειαστείς

Τα χρώματα που θα χρειαστείς για να κάνεις το Peachy eye, όπως το έκανε και η Kylie Jenner μπορούν να είναι είτε με fuchsia – ροζ – ροδί – πορτοκαλί τόνους είτε με κόκκινους – πορτοκαλί – ροζ τόνους. Η τελευταία επιλογή είναι ένας συνδυασμός fuchsia – ροζ – κόκκινο – πορτοκαλί – bronze και μωβ.

Μην αγχώνεσαι

Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις. Ξεκίνα τοποθετώντας τη σκιά no 2 σα βάση και συνέχισε κάνοντας blend με τις σκιές no 1 και no 3. Αφού ακολουθήσεις αυτά τα βήματα τοποθέτησε τη σκιά no 4 στο εσωτερικό του ματιού σου αλλά και σε όποια άλλα σημεία εσύ θες για να φωτίσεις το βλέμμα σου και να δώσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου. Τέλος, η πρόταση μας είναι να χρησιμοποιήσεις τη σκιά no 5 αντί για μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού σου και να δώσεις μια διαφορετική νότα σε αυτό το μακιγιάζ.

Πειραματίσου

Αν δεν το πετύχεις με την πρώτη, δεν πειράζει, προσπάθησε ξανά μέχρι να το καταφέρεις έτσι ώστε να είσαι έτοιμη για όλες τις ειδικές περιστάσεις που θα θες να κάνεις κάτι διαφορετικό και… στείλε μας σε φωτογραφία το αποτέλεσμα κάτω από το post!
Το καλύτερο θα δημοσιευθεί στο Instagram story γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο! Ξεκίνα τώρα 😉

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο