1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

It’s Primer Time

It’s Primer Time

Πόσες φορές ένιωσες το δέρμα σου να ασφυκτιά κατά τη διάρκεια της μέρας, λόγω λάθους εφαρμογής του foundation σου;
Και… Πόσες ακόμη ένιωσες ξηρό το δέρμα σου αφού ξεβάφτηκες;
Ήρθε η ώρα να δώσεις τέλος στα προβλήματά σου με απλούς, fun και low budget τρόπους αλλά και να μάθεις τα πάντα για τα θαυματουργά primer.

Τι ακριβώς είναι το primer;

To primer είναι η βάση σου.
Πάνω απ’ αυτό μπορείς να τοποθετήσεις το make up σου και να του δώσεις διάρκεια, να κάνεις την επιδερμίδα σου λεία και λαμπερή και να αναδείξεις την απόχρωση της.
Χάρη στην απαλή του υφή, δεν επιβαρύνει το δέρμα σου, αντιθέτως, χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Πέρα απ’ αυτά όμως, το primer δίνει μία έξτρα στρώση ενυδάτωσης και προστασίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο δέρματος.
Πώς να το χρησιμοποιήσεις;

Mix and match 

Και το #tipoftheday;

Το primer μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αποτέλεσμα πλήρους κάλυψης αλλά και για μια πιο ημιδιαφανή κάλυψη. #τιλεςτώρα
Αν θες πλήρη κάλυψη στο πρόσωπό σου χρησιμοποίησε το primer σαν βάση για το μακιγιάζ σου και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα καλυπτικότητας αλλά και μακροζωίας του foundation σου.
Αν θες να κάνεις ένα διακριτικό μακιγιάζ ή αν προτιμάς μια πιο ημιδιαφανή κάλυψη στο καθημερινό σου μακιγιάζ, μπορείς να αραιώσεις το foundation σου με primer, έτσι ώστε να βοηθήσεις την ανθεκτικότητά του αλλά και να προστατεύσεις το δέρμα σου από τους εξωτερικούς παράγοντες που το μολύνουν.

Face Primer για Διάρκεια width=

Αν δεν είσαι ήδη ενήμερη, το πρώτο Primer της Elixir, ήρθε για να δώσει σταθερότητα στο μακιγιάζ σου, να παρατείνει τη διάρκεια του και να καλύψει τους πόρους με φυσικό τρόπο, αφού έχει δημιουργηθεί με βάση το νερό.

Αν θες το μακιγιάζ σου να μη φεύγει και να θες, ή αν λείπεις όλη μέρα απ’ το σπίτι σου, τότε το ιδανικό face primer για σένα είναι το Face Primer – no. 859 (Makeup Extending).

Face Primer για Λάμψη και Ενυδάτωση
 width=

… Και επειδή το καλοκαιράκι έρχεται, αν θες να φωτίσεις και να αναζωογονήσεις το δέρμα σου χαρίζοντάς του βελούδινη αίσθηση, το Face Primer – #879 (Brightening & Cooling Instant Transformation) είναι το κατάλληλο primer για σένα.
Ποια η μαγική του ιδιότητα; Χαρίζει ένα διακριτικό shimmer-gold αποτέλεσμα! Αν είσαι απ’ αυτές που θέλουν να δώσουν μια νότα μαγείας στο μακιγιάζ τους ή αν θες να ακτινοβολείς κάθε φορά που βγαίνεις απ’ το σπίτι… τι περιμένεις; 

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο