1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Spring Nail Colors

Spring Nail Colors

Τι μήνα έχουμε; Μάιο. Και τι κάνουμε το Μάιο; Βάφουμε τα νύχια μας, όπως κάθε άλλο μήνα άλλωστε. Αυτή τη φορά όμως δε θα είναι όπως όλες τις άλλες γιατί…

Ήρθε η εποχή που δεν αλλάζεις μόνο τα ρούχα στην γκαρνταρόμπα σου, ναι μιλάμε για την αγαπημένη σου – ή και όχι – μέρα του χρόνου που κατεβάζεις τα καλοκαιρινά και ανεβάζεις τα χειμωνιάτικα. Ήρθε η εποχή που θα αλλάζεις κάθε βδομάδα χρώμα στα νύχια σου και το μανικιούρ σου θα γίνει πιο διασκεδαστικό από ποτέ.

Flowers Spring GIF - Find & Share on GIPHY

Fuchsia is the new black

 width=Η πρώτη επιλογή για εσένα που θες έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα αλλά και για εσένα που δε φοβάσαι τις τολμηρές αποχρώσεις είναι το Βερνίκι 40″ & Up to 8 Days – #152 (Magenta).

Το φούξια είναι ένα έντονο πορφυρό χρώμα που συμβολίζει την αρμονία και την συναισθηματική ισορροπία. Θες ηρεμία και αρμονία στη ζωή σου; Fuchsia it is!

Gee thanks, go get it!

7 Rings GIF by Ariana Grande - Find & Share on GIPHY

Sugar & Spice & Everything Nice

 width=Έχεις 2 ευκαιρίες να βρεις το δεύτερο χρώμα.
Ένα, δύο, έλα, ακόμη να το βρεις; Baby pink φυσικά! Γιατί; Γιατί αν δεν κάνεις τα νύχια σου pastel φέτος τον Μάιο, πότε περιμένεις;
Αν έχεις ψηθεί ήδη γιατί είσαι λάτρης των baby χρωμάτων, η απόχρωση που διαλέξαμε είναι το Βερνίκι 40″ & Up to 8 Days – #275 (Classic Rose).

Breakfast at Tiffany’s

 width=Πώς να το κάνουμε. Δε σου αρέσει ούτε το ροζ, μα ούτε και το φούξια.
Για σένα λοιπόν έχουμε συμπεριλάβει το χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις τα νύχια σου φέτος τον Μάιο. Ποιο; To Βερνίκι 40″ & Up to 8 Days – #253 (Tiffany Blue).
To μπλε της μέντας, φτιάχνεται συνδυάζοντας μπλε, κίτρινο και λευκό και μπορεί να σου φαίνεται πράσινο αλλά… από εδώ και πέρα θα το αποκαλείς Tiffany Blue.

Αν θέλεις τα νύχια σου κάθε φορά που τα κοιτάς να σε αναζωογονούν, ή αν η αγαπημένη σου ταινία είναι ακόμα το Breakfast at Tiffany’s βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Go pearle or go home

 width=
Θέλεις κάτι διαφορετικό, κάτι πιο sparkle αλλά ταυτόχρονα ανοιξιάτικο;
Το Βερνίκι 40″ & Up to 8 Days – #130 (Pink Pearle) είναι και αυτό ροζ, αλλά… δεν είναι ένα απλό ροζ. Είναι pearly, είναι shiny, είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις. To ροζ μαργαριτάρι λένε πως φέρνει ευημερία και θεωρείται σύμβολο καλής τύχης από την αρχαιότητα.
Τα νύχια σου, το φυλαχτό σου λοιπόν!

Sailor Moon Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

Last but not least

 width=Το μωβάκι δεν το ξεχνάμε ποτέ. Είναι διαχρονικό, είναι elegant & σικ και ξέρεις τι λένε; Ότι όποιος φοράει μωβ βάζει πιο ψηλά τις δικές του επιλογές από τις επιλογές της μόδας.
Αν θέλεις τα νύχια σου να είναι βαμμένα με ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει τη μεγαλοπρέπεια, το μυστήριο και τη μαγεία, τότε Βερνίκι 40″ & Up to 8 Days – #132 (Mauve).

Waving Season 1 GIF by The Spanish Princess - Find & Share on GIPHY

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο