1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Θες να μάθεις τα πάντα για το contouring;

Posted in

Θες να μάθεις τα πάντα για το contouring;

Για να πας τη διαδικασία του contouring routine σου σε άλλο επίπεδο και αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πώς γίνεται, μην αγχώνεσαι, είμαστε εδώ για να σε μάθουμε να το κάνεις σωστά 🙂
Θες να κάνεις μαγικά με το σχήμα του προσώπου σου; Συνέχισε να διαβάζεις..

Τι θα χρειαστείς για να το κάνεις

Αρχικά θα χρειαστείς foundation ίδιο με τον τόνο του δέρματός σου. Για να είσαι σίγουρη πως δεν κάνεις λάθος στην επιλογή του χρώματος, δοκίμασε το στο λαιμό σου και σιγουρέψου ότι δεν απέχει πολύ απ’ το χρώμα σου. Το δεύτερο προϊόν που θα χρειαστείς είναι μία παλέτα που τα έχει όλα σε ένα! Σου προτείνουμε την Color correct & Contour #857. Να θυμάσαι πως το σκούρο χρώμα δεν πρέπει ποτέ να είναι πάνω από δύο τόνους πιο σκούρο απ’ την επιδερμίδα σου.

Και μετά και μετά;

Άνοιξε το νεσεσέρ σου και χρησιμοποίησε το πινέλο για blending. Ένα καλό πινέλο blending μπορεί όντως να κάνει θαύματα αφού… θα κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό.
Αν δεν έχεις, μην ανησυχείς, γι’ αυτό εξάλλου έχεις τα δαχτυλάκια.

Ακολούθησε τα βήματα

1)Χρησιμοποίησε το Face Primer – #859 (Makeup Extending) για να δώσεις διάρκεια στο μακιγιάζ σου, αλλά και για να κρατάς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.
2)Άπλωσε ομοιόμορφα το foundation.
3)Διάλεξε το πιο σκούρο χρώμα, όρισε τα ζυγωματικά, το περίγραμμα της μύτης και τα όρια του σαγονιού.
4)Χρησιμοποίησε το πιο ανοιχτό χρώμα απ’ την παλέτα, ή το concealer σου και ξεκίνα να τονίζεις την περιοχή κάτω απ’ τα μάτια, το μέτωπό, το πηγούνι, αλλά και το κέντρο της μύτης.
5)Blend it! Με ένα ελάχιστα βρεγμένο σφουγγαράκι και κάνοντας μικρές και ταμποναριστές κινήσεις, ανάμειξε το κάθε χρώμα ξεχωριστά. Αφού ολοκληρώσεις το πρώτο στάδιο του blending, πάρε με το πινέλο ή το σφουγγαράκι λίγη πούδρα και πάλι, με απαλές κινήσεις εφάρμοσε στα σημεία που είχες εφαρμόσει το ανοιχτό χρώμα.

Highlight it

Έλα ξέρεις να τοποθετείς highlighter. Αν όχι, επειδή είσαι κακιά μαθήτρια, πρέπει αναγκαστικά να γυρίσεις στο μάθημα για το highlighter και μετά να προχωρήσεις στο contouring.
Μην αγχώνεσαι όμως, 5 λεπτά υπόθεση είναι.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο