1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Safe Summer

Posted in

Ποιος δεν τρελαίνεται να απολαμβάνει με τις ώρες τον ήλιο; Ατελείωτες βόλτες, απογευματινά cocktail, καταδρομές στην παραλία απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ… μια λέξη, καλοκαίρι.
Θες όλες αυτές τις ώρες που περνάς έξω απ’ το σπίτι σου να είσαι προστατευμένη και να απολαμβάνεις μόνο τη θετική πλευρά του καλοκαιριού;
Ακολούθησε τα παρακάτω #tips για περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος.

https://giphy.com/gifs/Iz1D3EZ0tyl6U

 

Shea Butter (Χείλη)

Αν δε θες να ξεραθούν τα χείλη σου απ’ την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το αλάτι, δοκίμασε να ψάξεις στο κοντινότερο φαρμακείο για βούτυρο καριτέ.
Το βούτυρο καριτέ, που μπορεί ήδη να γνωρίζεις ως “shea butter”, είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στα σαμπουάν, στις μάσκες μαλλιών, στα liposan χειλιών και είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες.
Τοποθέτησε λίγο κάθε βράδυ και ξύπνα το πρωί με χείλη ενυδατωμένα σαν βελούδο.

Jessica Simpson Lips GIF - Find & Share on GIPHY

 

Ενυδάτωση με πρόπολη (Σώμα)

Το αλάτι και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορούν να στεγνώσουν το δέρμα σου, οπότε, για να μη σου συμβεί αυτό, φρόντισε να το κρατάς ενυδατωμένο όλη μέρα.
Είχες ξεχάσει το ενυδατικό σου γαλάκτωμα με μετάξι, πρόπολη, και Βιταμίνη Ε;
H πρόπολη λέγεται και… “θαυματουργή”, αφού, εκτός από τις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες, θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απ΄την άλλη, το μετάξι αναπλάθει το δέρμα σου, ενώ η βιταμίνη Ε κρατάει το δέρμα σου ενυδατωμένο μέχρι την επόμενη καλοκαιρινή καταδρομή.

Αγγουράκι; (Πρόσωπο)

Tο αγγούρι όπως ήδη γνωρίζεις είναι ως επί το πλείστον νερό. Ναι, νερό. Γι’ αυτό όταν έφτιαχνες το summer body σου, έτρωγες αγγούρι όταν πείναγες, αφού το νερό δεν παχαίνει. Εκτός από νερό όμως, περιέχει βιταμίνη C και καφεϊκό οξύ, τα οποία συμβάλλουν στην απαλότητα του ερεθισμού του δέρματος σου και φυσικά, το κρατούν ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας σου.
Κόψε σε κυλινδρικό σχήμα αγγούρι και τοποθέτησέ το στα μάτια σου. Στη συνέχεια, τρίψε το κομμάτι πάνω στο πρόσωπό σου κάνοντας απαλό μασάζ και… ξύπνα με επιδερμίδα δροσερή και αναζωογονημένη.

Season 12 Abc GIF - Find & Share on GIPHY

Μην ξεχάσεις να το στείλεις και στην κολλητή σου.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο