1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

It's Friday, Ι'm in love… or not!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Παρασκευή και Αγίου Βαλεντίνου…Ανυπομονείς ή όχι και τόσο; Αυτό το κείμενο θα χωριστεί ξεκάθαρα σε 2 ενότητες!

  1. Η μία είναι αυτή των δεσμευμένων, που σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι θα αδράξουν τη νύχτα τους.
  2.  Η άλλη των single ladies, που θα προσπαθήσουν αυτή την Παρασκευή να αποφύγουν τους πρώτους…

Το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι θα βγεις να καλοπεράσεις, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις και στην έξοδό σου δε θα παραλείψεις ένα λαμπερό μακιγιάζ!

Για εσένα που θα βγεις με το boyfriend!
Ας χωρίσουμε αυτή την κατηγορία σε 2 υποενότητες. Τα ζευγάρια που εδώ και χροοοόνια είστε μαζί και εσάς που είστε φρέσκοι-φρέσκοι.

  1. Στην πρώτη περίπτωση, σου προτείνουμε ένα πιο nude, φυσικό μακιγιάζ. Τα μάτια σου κράτησέ τα σε ζεστές,καφέ-μπέζ και χρυσές αποχρώσεις. Τόνισε τα μήλα με ροδακινή ή ροζ ρουζ και τις γωνίες σου με highlighter και contouring . Για τα χείλη, επίλεξε ένα λαμπερό lipgloss και είσαι έτοιμη για μια ζεστή βραδιά, γεμάτη θαλπωρή. Επιπλέον, να είσαι μυρωδάτη με τις πιο λαχταριστές κρέμες σώματος . Για τη δεύτερη περίπτωση, που είστε τα καινούρια πιτσουνάκια και σπαρταράει ακόμα η καρδιά σας με άγχος, τόσο εσύ, όσο κι εκείνος, θα έχετε περισσότερο ανυπομονησία γι’ αυτή τη βραδιά. Φρόντισε κι εσύ το δέρμα σου με μια μυρωδάτη κρέμα σώματος . Στο μακιγιάζ σου προτείνουμε κάτι extravagant. Κάνε contouring και τοποθέτησε highlighter και τοποθέτησε highlighter, αφού πρώτα βάλεις μια λαμπερή βάση ώστε να φαίνεται εκθαμβωτικό το δέρμα σου. Προτίμησε ένα έντονο, smokey eye look, με υπέροχες αποχρώσεις και eyeliner στο τελείωμα. Στα χείλη σου βάλε ένα απαλό, nude κραγιόν ή mat lipstick  που δε φεύγει με τίποτα… ώστε να μη διστάσει στιγμή ο αγαπημένος σου να σε φιλήσει.

Και τώρα… All the single Ladies!
Εσύ είσαι ελεύθερη να βάλεις τις πιο έντονες αποχρώσεις κραγιόν και τα πιο εκκεντρικά make up looks. Και αυτά θα σου προτείνουμε! Στα μάτια προτίμησε ένα glossy μακιγιάζ για να φαίνεσαι λαμπερή και φρέσκια. Μπορείς, επίσης, να παίξεις με eyeliner και διπλές γραμμές ή εσωτερικό τελείωμα. Στα χείλη προτίμησε ένα metallic lipstick αν βάλεις eyeliner στα μάτια, ή ένα μωβ lipgloss για ενα glossy look.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο