1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Το πιο HOT βραδινό look

Μας αρέσει πάντα να δοκιμάζουμε νέα μακιγιάζ και τάσεις! Όμως υπάρχουν κάποια looks, τα οποία αγαπήσαμε και σίγουρα θα τα επιλέγουμε συχνά για μια έξοδό μας! Ένα από τα καλύτερα και πιο δυνατά μακιγιάζ λοιπόν, που έχουν καθιερωθεί στα top μας, είναι αυτό που θα σου μάθουμε σήμερα πώς να το κάνεις.

ΠΡΟΣΩΠΟ
Για αρχή, τοποθετείς το primer σου, είτε για matte αποτέλεσμα είτε για λαμπερή όψη . Στη συνέχεια προχωράς με το foundation και το concealer για λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Έπειτα, δίνεις ομοιόμορφη όψη με την πούδρα σου.  Άπλωσε ένα ρουζ σε ζεστή, ροδακινί ή ροζ απόχρωση ρουζ σε ζεστή, ροδακινί ή ροζ απόχρωση στα μήλα και τόνισε τα άνω ζυγωματικά με το Drop Liquid Pro. Highlighter δίνοντας απίστευτη λάμψη! Highlighter σου προτείνουμε να τοποθετήσεις και κάτω από τα φρύδια σου, στο κόκκαλο, μόλις τους δώσεις σχήμα με το μολύβι ή σχημάτισέ τα αποκλειστικά με την παλέτα φρυδιών και ματιών #847 . Η συγκεκριμένη παλέτα θα σου λύσει τα χέρια, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και “εργαλεία”, για να αναδείξεις το σχήμα των φρυδιών σου αλλά και τη γύρω περιοχή! Διάλεξε λοιπόν την απόχρωση που ταιριάζει στα χρώματά σου και δώσε μία γεμάτη, πυκνή όψη στα φρύδια σου, χωρίς έντονες γωνίες που μπορεί να τα κάνουν να φανούν ψεύτικα.

ΜΑΤΙΑ
Κάνε blending μπορντώ και μωβ αποχρώσεις σκιών με τη Luxuriant Eyeshadow Palette και τράβηξε μια μακριά γραμμή eyeliner για να αυξήσεις την ένταση στο βλέμμα σου. Τέλος, πέρασε αρκετές στρώσεις μάσκαρας με τη νέα Magnetic HD μάσκαρα και χάρισε το απαραίτητο πυκνό τελείωμα. 

ΧΕΙΛΗ
Αφού τα έχεις ενυδατώσει σωστά, επίλεξε να δημιουργήσεις περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών. Έπειτα, πέρασε ένα κόκκινο mat κραγιόν σε φλογερή, βελούδινη, κόκκινη απόχρωση, το οποίο θα κρατήσει όλο το βράδυ δείχνοντας τα χείλη σου ζουμερά και λαχταριστά! 
Δοκίμασε το!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο