1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Η μάσκαρα και τα tricks της

Τι θα κάναμε χωρίς μάσκαρα; Απογειώνει κάθε look, δίνει αμέσως ζωντάνια στο βλέμμα και υπάρχει η ιδανική για κάθε στόχο σου, είτε θέλεις να αποκτήσεις όγκο, είτε μήκος, είτε να δώσεις μια πινελιά χρώματος!Γι αυτό, λοιπόν, χρειάζεται να προσέχεις πώς την χρησιμοποιείς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα!

Πρώτο βήμα

Επίλεξε τη σωστή απόχρωση μάσκαρας, που θα τονίσει το χρώμα των ματιών σου! Υπάρχει φυσικά η κλασική, που είναι η μαύρη, και δίνει έντονο αποτέλεσμα σε κάθε μακιγιάζ, η μελιτζανί, που είναι ό,τι πρέπει για πρωινά look χαρίζοντας διακριτική ένταση στις βλεφαρίδες, η μπλε, που προσφέρει μια πινελιά χρώματος και παιχνιδιάρικης όψης, και τέλος η μωβ, για εκκεντρικό αποτέλεσμα που τονίζει υπέροχα κάθε χρώμα των ματιών.

Δεύτερο βήμα

Πηγαίνεις να βάλεις την καθημερινή σου μάσκαρα και κουνάς το βουρτσάκι μέσα-έξω από το προϊόν; ΟΧΙ βρε καλή μας! Η μάσκαρα είναι σχεδιασμένη ώστε να έχει πάνω στο βουρτσάκι την ιδανική ποσότητα που θα χρειαστείς. Αυτή η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα να μπαίνει αέρας εντός του προϊόντος και η μάσκαρα να σου ξεραθεί. 

Τρίτο βήμα

Το μαγικό για τέλειο αποτέλεσμα είναι το ζιγκ-ζαγκ. Όσο τοποθετείς τη μάσκαρα, κούνα το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά όταν περνάς τις βλεφαρίδες σου. Με αυτό τον τρόπο, το προϊόν θα αγκαλιάσει ακόμα και την τελευταία τρίχα και θα αυξήσει την καμπυλότητα της.

Τέταρτο βήμα

Από την καλή και από την… ανάποδη! Ναι λοιπόν. Τοποθέτησε και από την πάνω πλευρά των βλεφαρίδων σου προϊόν, για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τον όγκο.

Πέμπτο βήμα

Οι κάτω βλεφαρίδες είναι αμφιλεγόμενες! Άλλοι επιλέγουν να τις βάφουν, άλλοι όχι. Ωστόσο, ό,τι κι αν προτιμάς, χρειάζεται το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, οπότε πέρασε με τη μάσκαρα μια πολύ απαλή στρώση.

Έκτο βήμα

Αν θέλεις το πιο σούπερ αποτέλεσμα, συνδύασε 2 μάσκαρες μαζί! Μία για όγκο και μια για μήκος. Η καθεμία θα προσφέρει το δικό της “στοιχείο” στο τελικό αποτέλεσμα.

Εξτραδάκι: Επειδή καμιά φορά ξέρουμε ότι είσαι βιαστική, σε περίπτωση που λερωθείς, κάνε λιγάκι υπομονή ώστε να στεγνώσει το προϊόν κι έπειτα καθάρισέ το. Αν το καθαρίσεις αμέσως, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μουτζουρωθείς και να χρειαστεί ανανέωση όλο το μακιγιάζ των ματιών σου.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο