1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Frosty Makeup Look

Σε περίπτωση που απόρησες τι είναι το frosty make up, είμαστε εδώ να σου εξηγήσουμε. Πλέον αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις σε makeup looks και όλο και περισσότερες είναι οι εμφανίσεις celebrities με αυτό το “ψυχρό”, αλλά τόσο σαγηνευτικό μακιγιάζ! Οι αποχρώσεις του μπλέ ή του μωβ παντρεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και γιατί όχι παραμυθένιο… αποτέλεσμα

Παρακάτω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, για να γίνεις και εσύ μια frozen Elixirian γυναίκα!  

ΠΡΟΣΩΠΟ

Το παγωμένο μακιγιάζ είναι γεμάτο από πινελιές λάμψης. Προτίμησε προϊόντα λάμψης με κρεμώδη υφή, για να φαίνονται πλήρως ενσωματωμένα στο δέρμα σου, δίνοντας έτσι μια πιο απαλή, φωτεινή εμφάνιση. Δοκίμασε να τα τοποθετήσεις σε αρκετά σημεία του προσώπου σου για να έχεις παραμυθένιο αποτέλεσμα. Ρουζ θα επιλέξεις σε ψυχρή, ροζ-μωβ απόχρωση, όπως αυτή που παίρνουν φυσικά τα μάγουλά μας στο κρύο.

ΜΑΤΙΑ

Στο μακιγιάζ των ματιών προτίμησε ασημένιες, γαλάζιες, παστέλ αποχρώσεις που αποπνέουν έναν κρύο αέρα. Για ακόμα πιο μαγικό βλέμμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μωβ ή μπλε απόχρωση. Εφάρμοσε ιριδίζουσα σκιά ή highlighter μόνο στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και κάτω από τα οστά των φρυδιών σου αλλά και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σου και το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει.

ΧΕΙΛΗ

Στα χείλη θέλεις ψυχρές, glossy υφές με μεταλλικά στοιχεία. Οπότε τα metallic lip glosses θα σου ξεκλειδώσουν τα frosty lips σου. Ο πιο κουλ τρόπος για να το εφαρμόσεις είναι στο κέντρο των χειλιών, το οποίο μπορεί επίσης να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

Συνδύασέ το με παστέλ αποχρώσεις ΚΑΙ στο outfit σου, για να αποπνέεις ολόκληρη έναν παγωμένο, vintage αέρα!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο