1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Full glitter makeup

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Λατρεύουμε τη λάμψη όλο τον χρόνο, αλλά ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που μας αρέσει να αστράφτουμε από πάνω μέχρι κάτω! Τα δίνουμε όλα στο μακιγιάζ, γιατί είναι οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου! Είναι η περίοδος που το glitter γίνεται πρωταγωνιστής σε όλα τα makeup looks, γι΄αυτό και εμείς σου μαθαίνουμε τον πιο ωραίο συνδυασμό, για να ξεχωρίζεις!

Ξεκινάς το μακιγιάζ σου όπως πάντα με την κλασική διαδικασία!

  1. Foundation
  2. Concealer 
  3. Τέλεια φρύδια με την αγαπημένη σου παλέτα

Τώρα είσαι πανέτοιμη να ξεκινήσεις τη δημιουργία του πιο glittery look!

Μάγουλα

Τοποθετείς ρουζ με silky λαμπερή υφή που αφήνει φυσική λάμψη στα μάγουλά σου. Έπειτα με το νέο αγαπημένο σου προϊον, το stick highlighter τονίζεις τα μήλα και κάνεις blend με το ρουζ είτε με το πινέλο είτε απαλά με το δάχτυλό σου.

Μάτια

Σου δίνουμε 3 επιλογές από παλέτες, που θα σου δώσουν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα!
Κάνοντας blend 2 αποχρώσεις της Daydream Eyes, έχεις δώσει υπέροχη λάμψη στο βλέμμα σου. Εναλλακτικά η Supreme Eyes μπορεί να σου εξασφαλίσει super ιριδίζον αποτέλεσμα, το ίδιο και η Passion Eyes αλλά με πιο ασημένιο τελείωμα. Έπειτα δημιούργησε μια γραμμή με το μαύρο μηχανικό μολύβι ματιών, για να δώσεις έξτρα ένταση και φυσικά για το τελείωμα, πέρασε μια στρώση μάσκαρας.

Extra tip!

Το προϊόν που θα κάνει τη διαφορα σε αυτό το μακιγιάζ είναι το Drop Liquid – Mermaid Tears. Πώς; Μα φυσικά τοποθετώντας μια μικρή σταγόνα στο άνω βλέφαρο πάνω από τη σκιά σου. Την απλώνεις απαλά, περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει κι έχεις αποκτήσει την super, ιριδίζουσα, glittery όψη με mermaid μωβ-ροζ λάμψεις.

Χείλη

Και μην ξεχνάς! Πριν φύγεις τοποθέτησε λίγο από το Liquid Lip Metal Mat (Metallic Violet). Έτσι, θα “δέσει” μαγικά το βλέμμα, με τα χείλη σου.
Είσαι έτοιμη να σε ρωτήσουν όλοι πώς το έκανες; Μη το κρατάς μυστικό, το ωραίο μακιγιάζ είναι για να το μοιράζεσαι! 

Let’s all shine bright like diamonds!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο