1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Top Xmas looks

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το μακιγιάζ των γιορτών πρέπει να εκπέμπει λάμψη, φρεσκάδα και ανανέωση! Πάντα όμως κοντά στην προσωπικότητα και τη διάθεσή σου.

Classic Beauty

Smokey σε καφέ αποχρώσεις και ζουμερά berry χειλάκια. Πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες με gloss στο κέντρο των χειλιών και χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών, για να αποκτήσεις απόλυτα εορταστική όψη.

Glam Look

Μαύρο eyeliner με cat eye τελείωμα, έντονες βλεφαρίδες, κατακόκκινα χείλη και αψεγάδιαστο δέρμα. Safe επιλογή για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, η οποία δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Classy Makeup

Για κάθε είδους εμφάνιση, είτε απλή είτε πιο γιορτινή, μία παλέτα σε ροζ και καφέ αποχρώσεις, θα αναδείξει εντυπωσιακά το look σου. Ένα διάφανο lip gloss και ρουζ σε ροδακινί τόνους, αρκούν για να τελειοποιήσουν το μακιγιάζ σου και μία μάσκαρα σε μελιτζανί απόχρωση, για να δώσει αίσθηση φυσικότητας και διακριτικής έντασης.

Sexy Queen

Δοκίμασε ένα μακιγιάζ σε αποχρώσεις του μπλε, δημιουργώντας εκρηκτικούς συνδυασμούς με σκιές, που θα απογειώσουν το βλέμμα σου! Απαλά nude χείλη συμπληρώνουν το look σου. Οι πιο τολμηρές, μπορούν να προσθέσουν κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση, που ταιριάζει ιδανικά!

Glitter Star

Δώσε λάμψη παντού! Σε πρόσωπο και σώμα. Συνδύασέ το υπέροχα με σκιές σε σκούρους μπλε – μωβ ή γκρι τόνους, αλλά και με κλασικό μαύρο χρώμα. Αν το φοβάσαι, περιόρισέ το σε μια μικρή ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών, ώστε να δώσεις φως, λάμψη και το απαραίτητο glam στοιχείο!

Εσύ ποιο makeup look θα διαλέξεις;

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο