1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Top 4 hot τάσεις μακιγιάζ για το 2021

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι και από το Μιλάνο μέχρι το Λονδίνο, παραπάνω από 200 επιδείξεις μόδας, ανέδειξαν τις νέες μοντέρνες τάσεις σε makeup looks, για το 2021! Διακριτικές αποχρώσεις, μπερδεμένες με έντονα χρώματα μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, με τον πιο κομψό τρόπο!

Nude Makeup

Το φυσικό μακιγιάζ παραμένει κυρίαρχος τον φετινών trends. Προτίμησε προϊόντα σε φυσικές αποχρώσεις του μπεζ, αποφεύγοντας τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Δημιούργησε μια απαλή βάση make up και τόνισε τα χείλη σου φυσικά, με ένα μαλακό μολύβι χειλιών. Έπειτα, για τα ζυγωματικά σου, επίλεξε πούδρα και ρουζ σε nude αποχρώσεις και ματ υφή! Μην ξεχνάς να ξεκινήσεις πάντα με τη σωστή ενυδάτωση του προσώπου σου, για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

Glossy χείλη  

Τα λαμπερά lipgloss, κάνουν την εμφάνισή τους ξανά! Δώσε λάμψη και όγκο στα χείλη σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε έντονες αποχρώσεις, που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου. Προτίμησε προϊόντα με απαλή σύνθεση, για έξτρα ενυδάτωση, που θα κρατήσει για ώρες! Για να πετύχεις ένα έντονο αποτέλεσμα, τοποθέτησε στο κέντρο τους κάποιο έντονο και φωτεινό χρώμα κραγιόν και έπειτα εφάρμοσε το gloss. Ετοιμάσου να τους σαγηνεύσεις όλους φέτος, με τα πιο glossy shimmering χείλη!

Το απόλυτο κόκκινο

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τα top trends. Το απόλυτο θηλυκό χρώμα μπορεί να φορεθεί στα χείλη σου, σε mat ή σε υγρή μορφή, δίνοντας την κατάλληλη ένταση στο μακιγιάζ σου. Συνδύασέ το με ένα σκούρο περίγραμμα, που θα σου χαρίσει έξτρα βάθος και θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα! Για περισσότερη διάρκεια τοποθέτησε λίγη πούδρα κατά μήκος των χειλιών σου. Έτσι, θα έχεις κόκκινα χείλη, με χρώμα που διαρκεί όλη μέρα!

Colourful eyes

Φέτος αποχρώσεις σε μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ, έρχονται για να πάνε το μακιγιάζ σου σε άλλη διάσταση! Ανάμειξε σκιές με χρωματικές αντιθέσεις και χάρισε ένταση στο βλέμμα σου. Ένα απαλό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι ιδανικό, για να δώσεις έμφαση στα έντονα χρώματα, που αγκαλιάζουν τα μάτια σου. Για ακόμη πιο εκτυφλωτικό αποτέλεσμα, δημιούργησε πρώτα μια βάση για τα μάτια σου, με ένα μαλακό μολύβι σε λευκό χρώμα, ώστε να φαίνονται καθαρά οι σκιές και ολοκλήρωσε το eye look σου, με μια μάσκαρα σε έντονο χρώμα!

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

Για ένα πιο cool αποτέλεσμα με διάρκεια, χρησιμοποίησε το fixing spray ενυδάτωσης πριν ή μετά το μακιγιάζ σου!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο