1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Χρωματιστά eye makeup looks για το καλοκαίρι!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το καλοκαίρι κατέφθασε και είμαστε πανέτοιμες να το υποδεχτούμε, όπως του αξίζει! Φέτος, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών μας και δημιουργούμε απίθανους συνδυασμούς με χρωματιστά eyeliners και σκιές. Επιλέγουμε ματ και ιριδίζουσες υφές και προσθέτουμε έξτρα ένταση στο βλέμμα μας, με καλοσχηματισμένες γραμμές eyeliner.

Δοκίμασε, λοιπόν, τις μοναδικές ιδέες, που σου προτείνουμε και πέτυχε τα πιο μοδάτα eye makeup looks.

Nude Eyes
Αν αγαπάς τις γήινες αποχρώσεις, τότε σου έχουμε τη λύση. Αρχικά, άπλωσε λίγο concealer κάτω από την περιοχή των ματιών σου, για να αποκτήσεις ένα φωτεινό βλέμμα. Έπειτα, διάλεξε καφέ ματ αποχρώσεις από την υπέροχη Παλέτα Σκιών Toffee #872B για την εξωτερική γωνία του ματιού. Για την εσωτερική γωνία, χρησιμοποίησε το Πινέλο #502 για να εφαρμόσεις χρυσές shimmer σκιές και να δώσεις έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ σου. Με το Eyeliner Pen #889B σε καφέ χρώμα, σχημάτισε τέλειες γραμμές, που θα απογειώσουν το look σου. Τέλος, χάρισε στις βλεφαρίδες σου απίστευτο όγκο, εφαρμόζοντας μερικές στρώσεις από την iLash Mascara #891.

Girly Eyes
Ας το παραδεχτούμε… λατρεύουμε τα girly χρώματα στο μακιγιάζ μας. Όλες αυτές οι αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του φούξια αναδεικνύουν κάθε χρώμα ματιών και δημιουργούν απίθανους συνδυασμούς μεταξύ τους. Γι’ αυτό, ξεκίνα να βάφεσαι με το Πινέλο #522, επιλέγοντας μοναδικές σκιές από τηνΠαλέτα Pink Bloom #872A. Ταίριαξε τις τέλεια, με έναEyeliner Pen σε βιολετί απόχρωση και τελειοποίησε το eye makeup look σου. Φυσικά, μην ξεχάσεις να σχηματίσεις τα φρύδια σου. Χρησιμοποίησε το Πινέλο #521 και εφάρμοσε τέλειες αποχρώσεις από την Παλέτα Φρυδιών #847, που θα σου προσφέρουν το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. 

Ocean Eyes
Το χρώμα του καλοκαιριού είναι το μπλε, γι’ αυτό φώτισε το βλέμμα σου, επιλέγοντας γαλάζιες, σιέλ και τιρκουάζ σκιές. Πρώτα, εφάρμοσε λίγη ποσότητα από το foundation σου, για να εξασφαλίσεις σταθερή βάση. Έπειτα, ανακάλυψε όλες τις φανταστικές μπλε αποχρώσεις στηνΠαλέτα Σκιών #888. Με το Eyeliner Pen Blue, σχημάτισε τέλειες γραμμές πάνω από το μάτι σου και ανάδειξε έτσι τις υπέροχες σκιές σου. Για να ισορροπήσεις το look σου και να δώσεις έξτρα λάμψη, βάψε τα χείλη σου με ένα Liquid Lip Mat, σε ουδέτερη απόχρωση.

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις σε κάθε σου look έναLiquid Highlighter, για απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο