Τα 6 beauty hacks που θα κάνουν τη διαφορά

Beauty and Makeup Tips
1 Ιουλίου, 2022

Κάνοντας λόγο για ‘’beauty hacks’’ εννοούμε μικρά κολπάκια στο μακιγιάζ που δεν απαιτούν πολύ χρόνο αλλά όλα κάτι έχουν να προσφέρουν στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά γνωρίζουμε ήδη αρκετά τέτοια αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να μάθει περισσότερα; 

Πορτοκαλί Σκιά

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να κάνεις μακιγιάζ ματιών, επίλεξε μία σκιά σε πορτοκαλί ή μπεζ απόχρωση και πέρασε όλο το κινητό σου βλέφαρο. Αυτό θα λειτουργήσει σαν βάση αν θελήσεις να εξελίξεις το μακιγιάζ ματιών σου αλλά κυρίως θα κάνει το βλέμμα σου πιο ‘’ζεστό’’ και θα μοιάζει πιο ξεκούραστο.

Concealer με… στρατηγική

Αν νιώθεις κουρασμένη εφάρμοσε το αγαπημένο σου concealer στην εξωτερική γωνία του ματιού και κάνε blending μέχρι το τελείωμα του φρυδιού. Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς!

Highlighter

Βάλε highlighter σε μορφή πούδρας, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και απόκτησε ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

Μολύβι ματιών σε nude απόχρωση

Μπορεί να αγαπάς το λευκό σου μολύβι αλλά προτίμησε το nude για το εσωτερικό των ματιών. Θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.

Καλωσόρισε τη σκιά και πες αντίο στο μολύβι των ματιών

Αντί να βάλεις μολύβι ματιών, εφάρμοσε μία σκιά σε ανοιχτό καφέ ή γκρι χρώμα στο κάτω βλέφαρο. Θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα σου πιο ζωηρό. 

Concealer γύρω από τη μύτη

Εφάρμοσε λίγο concealer γύρω από τα ρουθούνια σου. Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα και κάνε πολύ καλό blending. Το πρόσωπό σου θα φωτιστεί αμέσως και θα λάμπει για ώρες!

x
ΕΣΠΑ