Χειμερινές τάσεις για μανικιούρ

Beauty and Makeup Tips
21 Δεκεμβρίου, 2022

Όσο βαδίζουμε ολοένα και πιο βαθιά στην καρδιά του χειμώνα, αναζητούμε νέες και φρέσκες ιδέες που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο μανικιούρ μας. Κάθε εποχή έχει τις δικές της τάσεις, κάθε μια τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις για τη χειμερινή περίοδο ‘22-΄23 και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε στα δικά μας looks.

• Μακριά glazed νύχια

Ξεκινάμε δυναμική με πολύ πολύ γκλίτερ! Είναι πλέον πολύ σύνηθες το μανικιούρ με μια πινελιά γκλίτερ σε κάθε άκρο. Πολλές φορές προτιμάμε να έχουμε μακριά και λαμπερά νύχια, όμως τα δικά μας τείνουν να σπάνε. Γι αυτό μπορείς για αρχή να χρησιμοποιήσεις το Clear Builder Gel #797 – 30gr ώστε να δώσεις το μήκος και το σχήμα που εσύ επιθυμείς. Ύστερα, πρόσθεσε το Ημιμόνιμο βερνίκι Laser Diamond 8ml – #1211 (Palevioletred) για να αποκτήσεις τη λάμψη που επιθυμείς, σε μια ζεστή, χειμερινή απόχρωση.

• Καφέ της ζεστής σοκολάτας

Ο πιο γλυκός θεσμός της χειμερινής περιόδου, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τη ζεστή σοκολάτα. Όταν ο καιρός κρυώνει, το μόνο που ζητάμε είναι μια χουχουλιάρικη κουβέρτα και μία ζεστή σοκολάτα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι βρίσκεται μέσα στις χειμερινές τάσεις, αυτό το υπέροχο σοκολατί χρώμα. Χρησιμοποίησε το Ημιμόνιμο βερνίκι 8ml – #1045 (Seal) για να πετύχεις το απόλυτο σοκολατί μανικιούρ!

• Γαλλικό με πέρλες

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί την πιο κλασσική, εκλεπτυσμένη επιλογή για μανικιούρ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι φυσικό λοιπόν, όσο περνάει ο καιρός, να προσπαθούμε να βρίσκουμε νέους τρόπους και παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ, ώστε να το ανεβάσουμε σε άλλο επίπεδο. Η τελευταία τάση στο γαλλικό μανικιούρ είναι το οβαλ γαλλικό με πέρλες! Ξεκίνησε με το Rubber Base 8ml – #1037 (Pink) για να δώσεις μια απαλή, νουντ πινελιά στη βάση σου και κάνε τη γραμμή με το Ημιμόνιμο βερνίκι 8ml – #804 (White). Ύστερα, πρόσθεσε τις αυτοκόλλητες πέρλες και αναβάθμισε το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ με μια πιο μοντέρνα πινελιά.

• Ακραίος μινιμαλισμός

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασάτο από τα απλά περιποιημένα άκρα. Είναι μια τάση η οποία σου επιτρέπει να δείχνεις περιποιημένη χωρίς πολλή προσπάθεια. Είτε έχεις κοντά είτε μακριά νύχια τα νουντ σχεδόν clear νύχια είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή. Επίλεξε το Ημιμόνιμο βερνίκι 8ml – #1329 (Velvet Matte Top Coat No Wipe) για να δώσεις μια καθαρή, διάφανη πινελιά στα νύχια σου.