1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Tips για να εφαρμόζεις το make up αψεγάδιαστα σαν επαγγελματίας

Έχεις ήδη αγοράσει όλα τα προϊόντα να για να φτιάξεις ένα απίστευτο look, και θέλεις κάποια tips για να εφαρμόσεις το makeup. Σωστά έχεις καταλάβει, το μυστικό για να είναι κάθε look επιτυχημένο είναι να έχεις έναν τέλειο καμβά – το δέρμα σου!

Tip #1: Το πρώτο και πιο σημαντικό tip είναι να έχεις βρει το κατάλληλο χρώμα μακιγιάζ που θα εφαρμόζει τέλεια στο χρώμα του δέρματός σου. Θυμήσου πως το καλοκαίρι – αν έχεις μαυρίσει – θα χρειαστείς make up που είναι συμβατό με το τωρινό σου χρώμα. Διάλεξε το ιδανικό σου χρώμα εδώ

Tip #2: Το αμέσως επόμενο σημαντικό tip είναι να ξεκινήσεις από την περιποίηση του δέρματος σου!
Προτείνουμε να αρχίσεις με ένα απαλό scrub είτε του εμπορίου είτε ένα που θα έχεις φτιάξει μόνη σου αναμιγνύοντας μια θρεπτική ενυδατική κρέμα με ζάχαρη. Με πολύ απαλές κυκλικές κινήσεις κάνε μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό σου. Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσεσαι από τα περιττά κύτταρα του προσώπου ενώ παράλληλα αυξάνεις την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και το πρόσωπο αποκτά αμέσως λάμψη και φρεσκάδα.

Tip #3: Αφού έχεις κάνει το παραπάνω, μπορείς να εφαρμόσεις μία μάσκα προσώπου να ξεβγάλεις. Διασφάλισε ότι έχεις σκουπίσει καλά το πρόσωπό σου και μετά συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική κρέμα για να είσαι πλήρως έτοιμη να ξεκινήσεις με το make up. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και ένα προϊόν για μείωση των πόρων.

Tip #4: To μυστικό για κάθε φορά που φοράς makeup είναι να υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι δεν φοράς! Προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις ειδικό πινέλο make up με το οποίο η εφαρμογή του υγρού make up γίνεται ομοιόμορφα. Για αρχή, άπλωσε μια λεπτή στρώση, και στα σημεία όπου χρειάζεσαι μεγαλύτερη καλυπτικότητα με απαλές κινήσεις και λίγη ποσότητα προϊόντος ξαναπέρνα την περιοχή με κυκλικές απαλές κινήσεις με την βοήθεια του πινέλου.

Tip #5: Για το concealer θα σου προτείναμε να είναι λίγους τόνους πιο ανοιχτό από το makeup. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε μορφή τριγώνου κάτω από το μάτι και να το σβήσεις με απαλές κινήσεις με τα δάχτυλά σου. Με αυτό τον τρόπο η περιοχή των ματιών θα δείχνει ανανεωμένη και φυσική.

Tip #6: Για οποιαδήποτε άλλη ατέλεια πάνω στο πρόσωπό σου όπως ένα σπυράκι, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το στερεό concealer. Με ένα μικρό πινέλο παίρνεις μικρή ποσότητα προϊόντος και το βάζεις ακριβώς πάνω στο σημείο που θες – σαν photoshop στην πραγματικότητα

Τώρα είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις από το πιο απλό έως το πιο έντονο μακιγιάζ!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο