1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Μακιγιάζ για κάθε μέρα

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Τι είδους μακιγιάζ να φτιάξω για την δουλειά;

Θα σου δείξουμε ένα τέλειο μακιγιάζ που μπορείς να φτιάχνεις καθημερινά για την δουλειά!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για ένα απλό, κομψό μακιγιάζ. Για τις μέρες που πας στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στην δουλειά και θες απλά να ετοιμαστείς σούπερ γρήγορα και να δείχνεις φρέσκια μέσα σε δεκαπέντε λεπτά!

Πριν να σου πούμε οτιδήποτε άλλο, βάλαμε τα κορίτσια στο γραφείο μας, που δεν είναι μακιγιέζ, να το δημιουργήσουν, τους δώσαμε όλα αυτά που θα χρειαζόντουσαν, τις χρονομετρήσαμε και κατάφεραν να το δημιουργήσουν σε δεκαπέντε λεπτά!

Ξεκινάμε λοιπόν, έχεις ξυπνήσει και απλά θες να μαζέψεις τον εαυτό σου. Πλένεις πρόσωπο και δόντια. Με καθαρή επιδερμίδα και εξασφαλισμένη στοματική υγιεινή (όταν θα θες να βάλεις κραγιόν και μακιγιάζ δεν θα σε βολέψει να πλύνεις τα δόντια σου εκείνη την ώρα) είσαι πανέτοιμη να ξεκινήσεις.

Βάση

Άπλωσε γρήγορα μια ενυδατική κρέμα ή ένα primer. Κατόπιν, αφού ξέρουμε ότι είναι ένα μακιγιάζ που θα φοράς όλη μέρα, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις και ένα προϊόν που μειώνει τους πόρους, για να αυξήσεις την διάρκεια του look. Άφησέ το λίγο να απορροφηθεί και με το ειδικό πινέλο σου για make up άπλωσε το make up ή μια cc cream. Άπλωσε μια λεπτή στρώση, και στα σημεία όπου χρειάζεσαι μεγαλύτερη καλυπτικότητα με απαλές κινήσεις πρόσθεσε λίγη ποσότητα προϊόντος ακόμα και ξαναπέρνα την περιοχή με κυκλικές απαλές κινήσεις με την βοήθεια του πινέλου. Έπειτα συνέχισε με concealer κάτω από τα μάτια, κάνε blending για να γίνει ομοιόμορφο το πέρασμα στην χρωματική διαφορά μεταξύ concealer και foundation.

*Στο μεταξύ βάλε ποσότητα ενυδατικού lip balm στα χείλη, για να είναι ήδη ενυδατωμένα τα χείλη σου όταν θα φτάσει η ώρα του κραγιόν*

Σταθεροποίησε το foundation και το concealer με μια πούδρα στην περιοχή Τ καθώς και κάτω από τα μάτια. Κάνε το contouring που συνηθίζεις και ξέρουμε πως δεν αντέχεις χωρίς αυτό, κατόπιν εφάρμοσε το ρουζ σου και το highlighter.

Στο σημείο αυτό που έχεις φτάσει, αξίζει να ξέρεις ότι η επιδερμίδα είναι το άλφα και το ωμέγα για οποιοδήποτε look. Χωρίς αυτό, και το καλύτερο μακιγιάζ ματιών, δεν δείχνει σούπερ. Οπότε, αν είσαι ο τύπος γυναίκας που θέλει απλά μια περιποιημένη επιδερμίδα, έχεις ήδη καλυφθεί. Αν όμως είσαι ο τύπος γυναίκας που θέλει και λίγο χρώμα και ένταση στα μάτια της, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Μάτια και Φρύδια

Άπλωσε ένα προϊόν primer στα βλέφαρά σου, που και αυτό θα συμβάλει στην διατήρηση της φρεσκάδας του look μπλοκάροντας την λιπαρότητα που εκκρίνουν τα βλέφαρα κατά την διάρκεια της ημέρας και κάνουν τις σκιές να “σπάνε”.

Για σκιές χρησιμοποίησε τα all time classics nudes. Ο λόγος είναι απλός, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και σίγουρα και στο γραφείο, πανεπιστήμιο, σχολείο. Εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη nude σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και μια πιο σκούρα στο πάνω μέρος του βλεφάρου, για μεγαλύτερο βάθος.

Με ένα μαύρο eyeliner φτιάξε μια λεπτή γραμμή, για περισσότερη ζωντάνια στο βλέμμα.

Βάλε μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

Φτιάξε τα φρύδια σου όπως τα φτιάχνεις κάθε φορά.

Βάση, Μάτια, Φρύδια .. Έτοιμα, και τώρα ήρθε η σειρά των χειλιών! 

Χρησιμοποίησε ένα απαλό ροζ μολύβι χειλιών για να φτιάξεις το περίγραμμα των χειλιών και αντίστοιχο κραγιόν.

Τώρα είσαι έτοιμη να υποδεχτείς την καινούρια μέρα.

Τα υλικά που δώσαμε στα κορίτσια μας για να χρησιμοποιήσουν είναι τα εξής:

Make Up: Υγρό Makeup
Πούδρα: Pro.Matte Effect
Contour and Highlighter: Παλέτα Περιγράμματος (Contouring) με 9 αποχρώσεις #887
Σκιές: Μονή σκιά Satin #817-324
και Μονή σκιά Satin #817-325
Μάσκαρα: Vulturous Mascara #898
Eyeliner: Eyeliner Black #899
Φρύδια: Παλέτα Φρυδιών & Ματιών #847
Xείλη: Μολύβι χειλιών – #026 (Iris Mauve) και Liquid Lip Mat Pro – #438 (Sand Nude)

Στείλε μας το δικό σου 15λεπτο look γράφοντας #myelixirlook στα σχόλια στο facebook ή κάνε μας tag στο Instagram και χρησιμοποίησε το hashtag #myelixirlook.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο