1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Elixir Christmas Colors Nails

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Εσύ διάλεξες τι χρώμα θα κάνεις τα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα ή ακόμα;
Αν όχι, τότε είσαι στο σωστό μέρος γιατί έχουμε επιλέξει τις πιο hot επιλογές για να σε διευκολύνουμε να πάρεις μια απόφαση. Κόκκινο, χρυσό, ασημί, glitter και metallic είναι τα χρώματα που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουν την τιμητική τους.

Κόκκινο των Χριστουγέννων

Το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα, της περιπέτειας αλλά και των Χριστουγέννων και καθιστά ένα από τα αγαπημένα χρώματα των ανθρώπων μετά το μαύρο και το άσπρο. Το πιο σημαντικό όμως; Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω σου καθώς τονίζει τα άκρα σου.
Αν είσαι τύπος που δεν σου αρέσει το glitter διάλεξε το βερνίκι 40” στο χρώμα Blood με κωδικό #021 πέρνα το μια στρώση και αφού περάσεις το top base coat με κωδικό #002, άσε να περάσουν 40” και είσαι έτοιμη.
Αν είσαι glitter freak, μην αγχώνεσαι, δεν σε ξεχάσαμε! Υπάρχει για σένα κόκκινο βερνίκι με glitter, αρκεί να ψάξεις τον κωδικό #058 στη σελίδα μας. Πέρνα το με το top base coat με κωδικό #002 και άσε να περάσουν 40” για να ακτινοβολείς. 😉
Tip: Άμα ανήκεις στην πρώτη κατηγορία μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρυσό βερνίκι μόνο στον παράμεσο και να δώσεις και εσύ μια νότα glitter στα χριστουγεννιάτικα σου νύχια.
Το τελευταίο κόκκινο χρώμα για τις φετινές γιορτές είναι το metallic red. Τα metallic nails είναι το trend που έχει κατακλύσει το Instagram τον τελευταίο χρόνο. Αν έχεις βαρεθεί το κίνημα #GlitterΠαντού τότε ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή στο μανικιούρ σου. Το χρώμα θα το βρεις με το όνομα Metallic Red αλλά για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία γράψε τον κωδικό #230 στην αναζήτηση και πες hello στο καινούριο σου mani. 

Silver Attacks Gold

Γιορτές χωρίς ασημί manicure γίνονται; Όχι φυσικά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ασημί έχει την τιμητική του και για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε πόλεμο με το χρυσό αφού δεν γίνεται να διαλέξεις και τα δυο, τουλάχιστον όχι μαζί. Ανταγωνισμός στο…έπακρο. Αν είσαι στο στρατόπεδο του ασημένιου τότε έχεις δύο επιλογές.
Τόλμησε και κάνε όλα τα νύχια glitter ασημένιο για να αστράφτεις πιο πολύ απ’ τα αστέρια. Το βερνίκι χάρη στην αστραφτερή του φόρμουλα κάνει το μανικιούρ σου να φαίνεται όχι τρισδιάστατο αλλά…τετραδιάστατο μόλις σε 60”. Αν ψήθηκες ήδη ψάξε στην αναζήτηση τον κωδικό #346 και δώσε μια glitter νότα στα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα.
Αν με όλην την glitter κατάσταση έχεις τρομάξει και κλείνεις πιο πολύ προς τη “μεταλλιζέ” υφή παίξε safe αλλά ταυτόχρονα trendy κάνοντας ένα metallic silver μανικιούρ που θα διαρκέσει έως και 8 ημέρες. Το metallic βερνίκι θα το βρεις στο όνομα Silver γράφοντας τον κωδικό #115 στην αναζήτηση.  

Gold stays forever

Τελευταίο και καλύτερο πoιο άλλο, το χρυσό. Φέτος όπως και με το ασημί manicure σου σου δίνουμε δύο επιλογές. Αν διαλέξεις το στρατόπεδο του χρυσού, η πρώτη επιλογή για τις πιο τολμηρές είναι το all time Christmas classic glitter Gold που θα βρεις με τον κωδικό #388 για “τετραδιάστατα” χρυσά.
Αν απ’ την άλλη είσαι στην κατηγορία των Metal nails και θες ένα πιο ήπιο πιο μπρονζέ metallic gold τότε για σένα υπάρχει η επιλογή που θα βρεις με τον κωδικό #361 με το όνομα “Chroma”.

Merry & Naily Christmas from Elixir

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο