1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

New Year’s Beauty Resolutions by Elixir Make-Up

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Καλωσόρισες και πάλι στο αγαπημένο σου blog που αυτή τη φορά ξεκινάει το νέο έτος με χρήσιμες συμβουλές που όχι μπορείς, αλλά πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου.

1. Καθημερινή αφαίρεση του μακιγιάζ σου κάθε βράδυ

Επειδή το μακιγιάζ είναι τέχνη και το πρόσωπό σου είναι ο καμβάς σου, το 2019 υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα αφαιρείς το μακιγιάζ σου κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που βαριούνται να ξεβαφτούν ή που ξεβάφουν μόνο το πρόσωπό τους και δεν αφαιρούν το μακιγιάζ από τα μάτια τους, τότε καλά κάνεις που αφού διαβάσεις τα παρακάτω, θα σε πείσουμε να πάρεις αυτήν την – μπορεί να φαίνεται δύσκολη και χρονοβόρα αλλά δεν είναι – απόφαση.
Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο για να έχεις λεία και όμορφη επιδερμίδα. Γιατί; Αφήνοντας το δέρμα σου ελεύθερο να αναπνεύσει το βράδυ και αφαιρώντας τους ρύπους που έχουν μαζευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, το προστατεύεις από μολύνσεις.

2. Αντηλιακή προστασία και το χειμώνα

Ακόμη και αν πιστεύεις ότι η ηλιακή ακτινοβολία καταστρέφει το δέρμα σου μόνο το καλοκαίρι κάνεις μεγάλο λάθος. Ένας δερματολόγος κάποτε είχε πει μάλιστα “να φοράτε αντηλιακό ακόμη και μες το σπίτι” – μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολές – αλλά παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα, τουλάχιστον εκτός σπιτιού, προσφέρεις στο δέρμα σου προστασία από την ακτινοβολία όλες τις ημέρες του χρόνου.
Χρησιμοποίησε το αντηλιακό σου σαν κρέμα ημέρας το πρωί πριν τοποθετήσεις το μακιγιάζ σου. Οι ακτίνες του ηλίου, ακόμη κι αν έχει συννεφιά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Όπως λέει και ένα σοφό ρητό λοιπόν το ότι δεν βλέπεις κάτι δε σημαίνει ότι δεν είναι εκεί.

3. Η γνώση είναι δύναμη και η άγνοια, δε βοηθάει

Εάν περίμενες να έρθει 2019 για να μάθεις σε ποια κατηγορία δέρματος ανήκει η επιδερμίδα σου, τότε κάλλιο αργά παρά ποτέ. Γνώση του τύπου δέρματος σημαίνει όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, αφού σου επιτρέπει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές στις κρέμες και τον τύπο foundation που χρησιμοποιείς.
Γνώριζες ότι υπάρχουν 3 τύποι δέρματος;
Αυτοί είναι η ξηρή επιδερμίδα, η λιπαρή επιδερμίδα και τέλος η μεικτή επιδερμίδα. Εάν έχεις ξηρή επιδερμίδα ένα #fact για να το καταλάβεις είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας του πρόσωπό σου να σε “τραβάει” ή να ξεφλουδίζει. Το #fact που θα προδώσει το δέρμα σου αν ανήκεις στην κατηγορία της λιπαρής επιδερμίδας είναι η λιπαρότητα στο σημείο Τ: μέτωπο, μύτη και πηγούνι. Τέλος, εάν ανήκεις στη μικτή κατηγορία δέρματος τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ορισμένα σημεία του προσώπου σου με περισσότερη λιπαρότητα και άλλα με ξηρότητα.
Άλλο ένα tip που θα μάθεις σήμερα είναι αυτό της χρωματικής σου απόχρωσης. Είτε έχεις ανοιχτόχρωμη, μεσαία είτε πιο σκούρα επιδερμίδα η επιλογή του σωστού make up είναι πολύ κρίσιμη καθώς το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να δένει ομοιόμορφα και με τον λαιμό σου.

4. Κάτω τα χέρια σου από το πρόσωπό σου

Είναι πειρασμός… Ειδικά όταν είσαι έξω. Επειδή σε κάποια πράγματα στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να λέμε όχι, ένα απ’ αυτά είναι και το να πειράζεις το πρόσωπό σου όταν θες να το πειράξεις. Είτε είναι σπυράκι, είτε νιώθεις κάποια ενόχληση, είτε σε τρώει το μάτι σου μην πειράζεις το πρόσωπό σου, ειδικά με βρώμικα χέρια γιατί θα κάνεις το πρόβλημα μεγαλύτερο και δε το θες.
Με το να πειράζεις το πρόσωπό σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς περισσότερες μολύνσεις και σημάδια.

5. “Κοιμήσου αγγελούδι μου”

Τέλος, μια συμβουλή #ομορφιάς για το 2019 είναι αυτή του ύπνου. Αν σου αρέσει να βλέπεις σειρές και ξενυχτάς μέχρι τις 3 ενώ την επόμενη ξυπνάς στις 8 να πας δουλειά ή σχολείο, δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα λόγια να ειπωθεί αλλά το μόνο που καταφέρνεις, πέραν του να τελειώσουν πιο γρήγορα τα επεισόδια της σειράς και μετά να μην ξέρεις τι να δεις, είναι η καταστροφή της επιδερμίδας σου.
Με τη νέα χρονιά εάν θέλεις λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα θα πρέπει να κοιμάσαι νωρίς. Γι’αυτό ήρθε η ώρα να διαλέξεις, σειρές ή ύπνος;

Ευτυχισμένο 2019!!!

 

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο