1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Semigel Nails: Θα τα αγαπήσεις.

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Σ’ αρέσει να έχεις περιποιημένα νύχια και θες να πειραματίζεσαι με καινούρια χρώματα κάθε βδομάδα. Έρχεται η φίλη σου με το εντυπωσιακό μανικιούρ της στον καφέ και δεν κρατιέσαι: “Μα τι ωραία νύχια”… Αλλά και τα δικά σου δεν πάνε πίσω. Μετά από μια βδομάδα στον επόμενο καφέ, τα νύχια της είναι το ίδιο ωραία και το χρώμα ακόμη τόσο μα τόσο έντονο ενώ τα δικά σου έχουν ήδη χαλάσει και δεν κρατιέσαι, την ρωτάς “Μα πώς” και τι σου λέει;
Άστο δε χρειάζεται να μας πεις, Semigel είναι η απάντηση.

Ακολούθησε τα tips

Προκειμένου να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να κάνεις σε λιγότερο από 30′ μανικιούρ και χρώμα που θα κρατήσει έως και ένα μήνα, θα σου δώσουμε χρήσιμες συμβουλές καθώς και λίστα με τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να πετύχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου.

Τι θα χρειαστείς

Α. Η βάση είναι το παν
Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείς είναι το base coat (ΜΟΝΟ 5,90€). Base coat ή αλλιώς βάση, είναι το διάφανο βερνίκι που τοποθετείται στο νύχι σου πριν εφαρμοστεί το χρώμα. Αλλά γιατί είναι τόσο σημαντικό;
Γιατί βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή του χρώματός σου, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας του νυχιού σου από το βερνίκι και από τα σπασίματα. Και τώρα αν αναρωτιέσαι “μα μόνο γι αυτό χρειάζεται το base coat;”, όχι, δεν χρειάζεται μόνο για την προστασία αλλά και για να δώσει στο χρώμα σου ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς νερά. Και τώρα ξέρεις.
Β. Χρωματάκι;
Αν είσαι αναποφάσιστη στο χρώμα που θα κάνεις, εμείς σου προτείνουμε το Ημιμόνιμο βερνίκι – #866 (Metallic Oxblood). Σίγουρα ξέρεις πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δε φεύγει ποτέ μα ποτέ απ’ τη μόδα, είναι ένα χρώμα που θα φοράς στα νύχια σου όλες τις εποχές του χρόνου, θα το βρεις σε ό,τι υφή θες εσύ και τέλος θα δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια σου που σίγουρα, δεν περνάει απαρατήρητο. Φέτος λοιπόν που η πιο hot τάση στο μανικιούρ είναι τα #metallic nails, κάνε την αρχή της Semigel συλλογής σου με το “Metallic Oxblood” no. 866 (ΜΟΝΟ 5,90€).
C. Top Coat
Γιατί χρειάζεται το top coat; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί “σφραγίζει” το μανικιούρ σου και το αποτρέπει από το να κομματιάζεται και να “ξεφτίζει” με την πάροδο του χρόνου. Με το ολοκαίνουριο Ημιμόνιμο βερνίκι – #801 (Top Coat – No Wipe) προστατεύεις το χρώμα σου χωρίς καν να χρειάζεσαι cleanser για την απομάκρυνση της κολλώδης ουσίας του. Γιατί; Γιατί δεν έχει 😉 Θα το βρεις για να το κάνεις δικό σου με ΜΟΝΟ 5,90€.
D. Μύθοι και αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ
Μύθος: “Τα νύχια πρέπει να αναπνέουν”
Αλήθεια: Τα νύχια, είναι φτιαγμένα από μια πρωτεΐνη φτιαγμένη από  νεκρά κύτταρα, οπότε αφού στην ουσία είναι “νεκρά” δεν χρειάζονται να αναπνέουν. Όσο τρομακτικό και αν ακούστηκε αυτό που μόλις ειπώθηκε, τα νύχια είναι σαν τα μαλλιά σου γι’ αυτό και δεν πονάς όταν τα κόβεις.
Μύθος: “Το ημιμόνιμο μανικιούρ καταστρέφει τα νύχια”
Αλήθεια: Δεν καταστρέφει το ημιμόνιμο μανικιούρ τα νύχια σου αλλά ο τρόπος που το αφαιρείς. Προτίμησε να το αφαιρέσεις με καθαρό ασετόν τυλίγοντας τα νύχια σου σε βαμβάκι και αλουμινόχαρτο.  
Μύθος: “Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι δύσκολο”
Αλήθεια: Το ημιμόνιμο μανικιούρ γίνεται ακριβώς όπως το απλό. Οι μόνες διαφορές είναι ότι πρέπει τα νύχια σου να μην έχουν λιπαρότητα έτσι ώστε αφού τα βάλεις στο φουρνάκι να μην “μαζεύει” το βερνίκι.
E. Ψήσου!
Τέλος, αν ήδη ψήθηκες πριν καν καλά καλά αγοράσεις το Φουρνάκι 36 Watt – UV (Pink) #8899-pink (ΜΟΝΟ 19,00€), μην το ξεχάσεις γιατί χωρίς αυτό ημιμόνιμο δεεεεεεεεν γίνεται.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο