1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Ποιο είναι το κατάλληλο blusher για σένα

Posted in

Συσκευασία

Μίνι Blushers Silky Long Lasting

Είσαι όλη μέρα στη δουλειά και σου αρέσει να κρατάς μικρή τσάντα. Έλα όμως που η μικρή τσάντα δε χωράει τα πάντα. Χωράει όμως το αγαπημένο σου mini blusher καθώς είναι τόσο μικροσκοπικό που δεν πιάνει καθόλου χώρο και μπορείς να το έχεις ακόμη και μέσα στην τσέπη σου. Θα το βρεις σε 12 μοναδικές αποχρώσεις για να βρεις την αγαπημένη σου και να την κάνεις δική σου. Απ’ την άλλη, αν είσαι σπίτι ή ο χρόνος που περνάς εκτός σπιτιού είναι ελάχιστος, αλλά ακόμα και αν περνάς πολύ χρόνο εκτός σπιτιού και είσαι φαν της μεγάλης τσάντας για όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, καθώς δε χρειάζεσαι ένα βολικό ρουζ, τότε προτίμησε το Silky Long Lasting που θα βρεις σε 16 φανταστικές αποχρώσεις. 

Τιτανομαχία χαρακτηριστικών

Silky Long Lasting Pro Terracotta Blusher

Το Pro Terracotta Blusher θα το βρεις σε 4 αποχρώσεις ενώ το Silky Long Lasting όπως διάβασες και προηγουμένως σε 16, άρα αν ψάχνεις για ποικιλία καλό θα ήταν να διαλέξεις το Silky Long Lasting. Αλλά… η λέξη ποικιλία δε σημαίνει ότι, έτσι, τόσο απλά κέρδισε το Pro Terracotta Blusher.
Η σειρά terracotta blusher, είναι για τις τολμηρές και έχει φτιαχτεί για να δώσει στο πρόσωπό σου ροζ – bronze, golden – bronze, μπεζ – καφέ και χρυσαφένιες πινελιές, ανάλογα με τη διάθεση σου για να σου αφήσει βελούδινη αίσθηση. Απ’ την άλλη, η σειρά Silky long lasting, θα δώσει ζωντάνια στο πρόσωπο σου και θα τονίσει τα ζυγωματικά σου για να αποκτήσεις ένα απαλό και λαμπερό look. Aν κλείνεις προς το Silky Long Lasting μη χάνεις χρόνο, διάλεξε γρήγορα την αγαπημένη σου απόχρωση πριν εξαντληθεί.

5+1 Extra Tips για την επιλογή του κατάλληλου ρουζ

  1. Διάλεξε το χρώμα του ρουζ σου ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σου
  2. Βρες το κατάλληλο πινέλο με τη σωστή γωνία
  3. Συνδύασέ το με bronzer
  4. Τοποθέτησέ το στα σωστά σημεία του προσώπου σου
  5. Δες αν σου πάνε τα shimmering ή τα matte rouge
  6. Χρησιμοποίησε primer για μεγαλύτερη διάρκεια

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο