1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

"No make up" make up

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Θες να κερδίσεις 20 λεπτά extra ύπνου το πρωί ή να είσαι πρώτη στο ραντεβού σου;

Sleep Sleeping GIF by yvngswag - Find & Share on GIPHY

Είναι πολύ εύκολο να τα κερδίσεις και τα δύο. Πώς; Αν τα αφαιρέσεις απ’ την ετοιμασία σου και προσθέσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα το… πανεύκολο “No make up” make up look.
Εσύ που πάντα σε περιμένουν οι φίλες σου επειδή ακόμα ετοιμάζεσαι όταν αυτές έχουν ήδη φτάσει στο ραντεβού, αλλά και εσύ που πάντα αργείς να πας στη δουλειά γιατί δεν πέτυχες το contouring με την πρώτη, ακολούθησε τα εύκολα #steps και γίνε η queen του δεκάλεπτου μακιγιάζ.

Λιγότερος χρόνος, λιγότερες υποχρεώσεις

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από ένα γρήγορο μακιγιάζ είναι να τονίσεις τα σημεία του προσώπου που… τραβούν την περισσότερη προσοχή.
Ποια είναι αυτά; Βλεφαρίδες, φρύδια και χείλη.

Step 1:

Χωρίς τα υπόλοιπα μπορείς, χωρίς αυτά όμως όχι, γι’ αυτό… άμα σε πιέζει ο χρόνος και θες όχι να σπάσεις το ρεκόρ των 10 λεπτών αλλά των 5, ξεκίνα τοποθετώντας ελάχιστο concealer στα σημεία που θες να κρύψεις.Guess what! You don’t 😉

Step 2:

Αφού ορθά ακολούθησες το πρώτο βήμα, πιάσε με τη σειρά τα εξής. Τοποθέτησε λίγη μάσκαρα για πυκνότητα και χρώμα που διαρκεί όλη μέρα. Η Seduction Mascara με το τριών όψεων βουρτσάκι της θα γεμίσει μοναδικά τις βλεφαρίδες σου με ένα μόνο πέρασμα.

Step 3:

Με το βουρτσάκι που θα βρεις στο πίσω μέρος του μολυβιού σου, χτένισε τα φρύδια σου πριν ακόμη προχωρήσεις στο χρώμα. Θυμήσου πάντα να χτενίζεις τα φρύδια σου προς τα πάνω έτσι ώστε να τους δώσεις ένα καλύτερο σχήμα και αυτό θα σε διευκολύνει να δεις τα σημεία που χρειάζεται να τονίσεις ή να γεμίσεις.

Cause Warning GIF - Find & Share on GIPHY

Step 4:

Τελείωσε τη διαδικασία του καλοκαιρινού “no make up” make up και δώσε χρώμα στα χείλη, αλλά και στο πρωινό σου, επιλέγοντας ένα ανοιχτό ροζ.
Φυσικά, το “no make up look” είναι για όλες τις ώρες, όπως και η αργοπορία άλλωστε! Στο night out με τις φίλες, ακολούθησε όλα τα παραπάνω βήματα όμως επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο για τα χείλη, που θα αναδείξει το look και θα κάνει το μακιγιάζ σου να φαίνεται πως πέρασες πάνω από 10 λεπτά κάνοντάς το. Τέλος, αν πας παραλία, τοποθέτησε λίγο αδιάβροχο lipliner στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό των χειλιών σου, για να δώσεις χρώμα, αποφεύγοντας όμως την υπερβολή.

Makeup Lipstick GIF - Find & Share on GIPHY

Κιόλας έτοιμη;
Γράψε μας σε σχόλιο πόση ώρα σου πήρε να κάνεις το “No make up” make up.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο