1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Full moon party make up tutorial

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Posted in

Θα πεις όχι σε Αυγουστιάτικο full moon party; 
Πανσέληνος, παραλία cocktails  μουσική… έλα ήδη ψήθηκες. Αφού ψήθηκες λοιπόν, έχουμε για εσένα τι άλλο; 
Το full moon party make up tutorial για να είσαι πιο hot & καλοκαιρινή από κάθε άλλη φορά. 
Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε όλα τα μυστικά για να κάνεις το “glow like the moon look”. 

Part 1: Face

Για το συγκεκριμένο look, δε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από το τελετουργικό που κάνεις σε κάθε σου λοοκ. Έλα που δεν κατάλαβες … Primer first, για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου. Αφού το απλώσεις και το αφήσεις να στεγνώσει (και φυσικά απολαύσεις το cooling effect του), μπορείς να προχωρήσεις στην εφαρμογή του foundation σου. Θυμήσου πως πας σε beach party γι’ αυτό χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα και όπου χρειάζεσαι περισσότερη κάλυψη πρόσθεσε concealer. 
Για να ακτινοβολείς περισσότερο και απ’ την πανσέληνο, χρησιμοποίησε highlighter με χρυσαφί λάμψη. Τοποθέτησέ το στους κροτάφους και στα ζυγωματικά, τελείωσε με το bronzer και το ρουζ.
Και… τώρα είσαι #GigiBaby. 

Part 2: Eyes

Μολύβι ματιών, eyeliner και φυσικά παλέτα σκιών… Ξεκίνα με τη σκιά σου και συγκεκριμένα με την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Τοποθέτησε highlighter για να φωτίσεις το βλέμμα σου. Πάρε απ’ την παλέτα σου λίγη μπεζ-καφέ ανοιχτή σκιά και τοποθέτησέ τη σαν βάση σε όλη την πτυχή. Συνέχισε με την πιο σκούρα καφέ απόχρωση και τέλος, τοποθέτησε πάνω από τη σκιά λίγο highlighter για έξτρα λάμψη.
Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί θα χρειαστείς και μολύβι και eyeliner αλλά είπαμε, θα είσαι πιο λαμπερή και εντυπωσιακή απ’ την Πανσέληνο σε αυτό το πάρτι. 
Με το eyeliner σχημάτισε το περίγραμμα του ματιού σου, σταματώντας στην εσωτερική γωνία. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου για… βλέμμα φωτιά! 

Part 3: Lips

Εννοείται lip gloss!
Είναι ένα προϊόν που όχι μόνο θα σου χαρίσει ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο, αλλά θα αντανακλά το φως κάθε φορά που πέφτει πάνω στα χείλη σου. Το αποτέλεσμα; Να φαίνονται πιο “γεμάτα” και εντυπωσιακά. 
Γράψε μας σε #comment αν σκοπεύεις να κάνεις αυτό το look στο full moon party που θα πας φέτος τον Αύγουστο. 

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο