1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

2+2 Back to base προτάσεις… και τα κεφάλια μέσα!

O Σεπτέμβριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εναλλακτικά ως ο μήνας των στόχων, στη σχολή, στη δουλειά, παντού! Μαζί με τα νέα ξεκινήματα όμως, δεν θα μπορούσαμε να μην σου αναφέρουμε προτάσεις ομορφιάς, ώστε να σε ακολουθούν σε αυτό το ταξίδι.
Βέβαια, η ομορφιά πρέπει να συνοδεύεται από τη φροντίδα, μιας και ο ήλιος και η θάλασσα άφησαν πίσω τα σημάδια τους. Και όχι δεν μιλάμε γι’ αυτά στην άμμο.
Σου παραδίδουμε λοιπόν 2+2 #BackToBase προτάσεις, για να ξεκινήσει η σεζόν όπως πρέπει, γεμάτη αισιοδοξία.
Θες να μάθεις περισσότερα; Συνέχισε την ανάγνωση!

Nailed it

Αν φροντίζουμε κάτι παραπάνω το καλοκαίρι, αυτό είναι τα νύχια. Και πώς να μην είναι έτσι, αφού τα όμορφα και περιποιημένα νύχια σε έντονα χρώματα είναι κάτι σαν must have αξεσουάρ τους καλοκαιρινούς μήνες. Τι κάνεις όμως όταν εκείνα έχουν αδυνατίσει μετά από την πολλαπλή χρήση βερνικιών, ημιμόνιμων και μή; Η απάντηση είναι να δώσεις χρόνο και να μην τα βάφεις ώστε να ‘’ξεκουραστούν’’. Επένδυσε σε ένα δυναμωτικό  gel με σμάλτο ασβεστίου  ώστε να τους δώσεις όλα τα συστατικά που χρειάζονται.

Velvet Kiss

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε χειλάκια σέξι και ζουμερά; Θα σου πούμε εμείς… Κανείς! Το γνωρίζουμε πως έχει μαθευτεί το #comeback του αγαπημένου σου lipgloss, αλλά δεν συγκρίνεται με τη βελούδινη αίσθηση που μπορεί να σου δώσει ένα κραγιόν Velvet σε nude ή ακόμα  ροζ αποχρώσεις. Τώρα είσαι έτοιμη να πας στη συνέντευξη που έλεγες.

#SkinPerfect

Αν κάτι εκτίθεται επίμονα στον ήλιο το καλοκαίρι, αυτό είναι η επιδερμίδα σου. Φυσικά το αντηλιακό σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος, αλλά τι γίνεται όταν φεύγει το καλοκαίρι και η προστασία πάει περίπατο; Ένα βαθιά ενυδατωμένο δέρμα δεν κινδυνεύει από ξηρότητα ή ξεφλούδισμα, γι’ αυτό φρόντισε να απλώνεις καθημερινά  κρέμα σώματος, που θα σου χαρίσει βαθιά θρέψη.

Shine Like a Diamond

Κάτι θα ήξερε η Rihanna που έκανε αυτό το κομμάτι επιτυχία, αλλά πέρα από την προσωπικότητά σου, μπορείς να δώσεις λάμψη και στο πρόσωπο σου. Πέρα από ένα foundation το οποίο μπορεί να σου δώσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αυτό που θα τονίσει τα υπέροχα χαρακτηριστικά σου είναι ένα primer, δίνοντας παράλληλα έξτρα λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου.
Και τώρα είσαι έτοιμη να καταπιαστείς με όποιο στόχο έχεις βάλει για φέτος!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο