1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Primer! Το μαγικό προϊόν για αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Αν ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν, όχι μόνο το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, αλλά και τη διαδικασία του μακιγιάζ, σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη φορά που ακούς για το primer!
To συγκεκριμένο προϊόν έχει στόχο να κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται πιο λεία και λαμπερή, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας! Και δε συζητώ για τις φωτογραφίες… Ετοιμάσου να λάμψεις στο φακό του κινητού σου και οι φίλες σου να σε ρωτάνε γιατί σήμερα δείχνεις τόσο φρέσκια!
Πάμε λοιπόν στην πράξη!

Πότε εφαρμόζεται;

Το primer εφαρμόζεται μετά την ενυδατική, απορροφώντας τη λιπαρότητα και πριν το foundation για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ. 

Πώς εφαρμόζεται;

Bάλε μία μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την σε όλο το πρόσωπο. Για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα και ομοιόμορφη κάλυψη, συνιστάται το πινέλο Duo Fibre Brush #513 , ώστε να μη σου ξεφύγει κανένα σημείο!
Για extra λάμψη, διάλεξε το Face Primer – #879 (Brightening & Cooling Instant Transformation) που θα ενισχύσει τη φωτεινότητα του προσώπου σου. Αν βέβαια προτιμάς ένα ματ αποτέλεσμα, τότε κατάλληλο για σένα είναι το Face Primer – #859 (Makeup Extending).

Next steps!

Χτίσε το μακιγιάζ σου πάνω στην υπέροχη βάση που έδωσες με το primer! Το foundation σου είναι έτοιμο να τοποθετηθεί δίνοντας λείο και smooth αποτέλεσμα και πάνω σε αυτό να κάνεις το contouring σου, με πούδρες και highlighter. 
#Εξτραδάκι: Άπλωσε λίγο και στα χείλη σου ώστε να σταθεροποιήσεις το κραγιόν σου και μοίρασε φιλιά άφοβα!
Συμπέρασμα; Μια μόνο στρώση του μαγικού primer και το αποτέλεσμα γίνεται τόσο επαγγελματικό που δε θα το αποχωρίζεσαι!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο