1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

5 λόγοι που λατρεύουμε τις παλέτες!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το μακιγιάζ θεωρείται τέχνη και το πρόσωπό σου είναι σίγουρα ο καμβάς! Αν διασκεδάζεις να πειραματίζεσαι, ακόμα και με τα πιο απλά προϊόντα, τότε σου εγγυόμαστε ότι όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς παλέτες, θα ξετρελαθείς τόσο, που θα ανυπομονείς καθημερινά να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Αν και, απ’ όσο ξέρουμε, οι #Elixirians λατρεύουν ήδη τις παλέτες… Κι αν όχι, είμαστε εδώ για να σε πείσουμε! 

  • Όλες οι make up artists και youtubers, χρησιμοποιούν πάντα τις αγαπημένες τους παλέτες και μας μιλούν συνέχεια για αυτές, από contouring και highlighter, μέχρι παλέτες με αποχρώσεις σκιών και ρουζ. Ακόμη και τα απαραίτητα προϊόντα για τέλεια φρύδια, υπάρχουν πλέον σε παλέτες!
  • Κάθε μακιγιάζ ταιριάζει με διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ και bronzer στα μήλα, γι’ αυτό, είναι καλό να έχεις πάντα διαφορετικές επιλογές, για όλα τα looks!
  • Το βλέμμα, τονίζεται με πολλούς τρόπους και αποχρώσεις. Μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα μακιγιάζ με ψυχρούς τόνους, με ζεστούς και γήινους ή shimmer. Καλό είναι, λοιπόν, να έχεις όλες αυτές τις αποχρώσεις στη διάθεσή σου, για να πετύχεις το τέλειο blending! Εξάλλου, μία μόνο σκιά, δεν φτάνει για το απόλυτο smokey eye που θα δεις και θα θέλεις να κάνεις…
  • Η μόδα και οι τάσεις, θέτουν πλέον στο προσκήνιο των trends τον συνδυασμό έντονων αποχρώσεων, στα μακιγιάζ ματιών. Ροζ, πράσινες, μπλε, κίτρινες και κάθε είδους πολύχρωμοι συνδυασμοί, δεσπόζουν στις εικόνες των περιοδικών και των blogs.
  • Η βασίλισσα των παλετών (μετά τις Kardashians), θεωρείται αδιαμφισβήτητα αυτή του Contouring – Highlighting. Όλες έχουμε μία που λατρεύουμε κι αν εσύ δεν έχεις ακόμα τη δική σου, όταν την αποκτήσεις σίγουρα θα τη λατρέψεις, αφού θα σε βοηθήσει να δώσεις έμφαση στις γωνίες του προσώπου σου με διαφορετικές αποχρώσεις και να λάμψεις με highlighter!

Όσο περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς έχεις μπροστά σου, τόσο περισσότερες ιδέες θα σου ξυπνήσουν! Και ναι, γι’ αυτό λατρεύουμε τις παλέτες, γιατί θέλουμε να δοκιμάζεις όλο και πιο φρέσκα και δημιουργικά looks. 

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο