1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Τα Make Up Trends του 2020

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Νέο έτος, ώρα για ανανέωση! Μαζί με όλες τις αλλαγές και τα Νew Year’s Resolutions, είναι η στιγμή για αλλαγές και στο μακιγιάζ σου. Κι επειδή η μόδα αλλάζει από χρονιά σε χρονιά, αλλά θέλουμε πάντα να είσαι μπροστά στις τάσεις που φέρνουν οι beauty experts, σου φέρνουμε, “στο πιάτο”, τα νέα make up trends, του 2020! Πάμε να τα δούμε λοιπόν μαζί!

1. “Ντροπαλά” μάγουλα

Τα ροζ μαγουλάκια είναι το πιο girly, Lolita χαρακτηριστικό και το make up ήρθε να το ενισχύσει. Οι τάσεις προτείνουν κοριτσίστικη, ντροπαλή όψη και φρεσκάδα. Ένα απλό look, που χρειάζεται μόνο ρουζ και μας αρέσει γιατί είναι εύκολο, γρήγορο και βολικό!

2. Μεταλλικές πινελιές

Μάτια που μοιάζουν ασημένια με μεταλλικές σκιές, βλέφαρα που γυαλίζουν, εκκεντρικά χείλη με μεταλ λαμπερό αποτέλεσμα! Τα metallic looks είναι υπέροχα για τα κρύα βράδια του χειμώνα και σε κάνουν αστραφτερή σε κάθε σου έξοδο.

3. Glossy Everything

Glossy lips, glossy eyes, glossy everything! Λατρεύουμε να λάμπουμε και χαιρόμαστε που αυτό το trend ήρθε για να μείνει, δίνοντάς σου πολλές επιλογές να “παίξεις” με προϊόντα. Γυαλιστερά και ζουμερά χείλη με lipglosses και ζυγωματικά που γυαλίζουν σαν μόλις να έβαλες την ενυδατική σου. Όλα αυτά θα ενισχύσουν τη φρεσκάδα του προσώπου σου! Δε χρειάζεται να επιλέξεις αποκλειστικά ένα από αυτά… Οι τάσεις δείχνουν looks, με glossy στοιχεία, σχεδόν σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας ένα συνολικό, λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα.

4. Έντονα Eyeliners

Αν λάτρευες την τάση με τις ακαθόριστες γραμμές eyeliner, με διπλά και έντονα τελειώματα, τότε σου έχουμε καλά νέα, διότι αυτό το trend παραμένει στη μόδα και για μία ακόμη χρονιά! Πειραματίσου με πολύχρωμα μολύβια ματιών και αν δεν έχεις… παίξε με mat lipsticks, τα οποία επίσης θα δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, στο άνω βλέφαρο.

5. Bronze όψη

ΚΑΙ για φέτος, η ηλιοκαμένη όψη είναι στη μόδα, αλλά με σχετική απλότητα. Bronze κοψίματα, που δίνουν φρεσκάδα, συνδυασμένα με nude αποχρώσεις στα χείλη και φυσικές καφέ σκιές ματιών. Συνδυαστικά, προσδίδουν μία ζεστασιά στο βλέμμα, σαν να γύρισες μόλις από διακοπές (κι ας είναι χειμώνας)…

Τέλεια όλα! Εσύ ποιο από τα 5 θα δοκιμάσεις πρώτο;

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο