1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Ιδέες μακιγιάζ για… το σπίτι!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Σπίτι μας σπιτάκι μας! Θα το χαρούμε, με το παραπάνω… Μπορούμε όμως να βρούμε τέλειους τρόπους να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μας. Για σένα δουλεύουμε λοιπόν, γιατί το μακιγιάζ είναι σύμμαχός σου αυτή την περίοδο.
Πάνω στην αλλαγή της εποχής, αλλάζει και τα μακιγιάζ. Τώρα έχεις το χρόνο να δοκιμάσεις όλα τα ανοιξιάτικα trends αλλά και όποια άλλη ιδέα έχεις, στο σπίτι σου!
Δοκίμασέ τα, τελειοποίησε τα και όταν έρθει η ώρα να βγεις, θα μπορείς πλέον να τα κάνεις εύκολα, γρήγορα και με σιγουριά!

Πειραματίσου με χρώματα!
Οι πολύχρωμες σκιές, μπορεί να νιώθεις ότι είναι ρίσκο να τις δοκιμάσεις στην καθημερινότητά σου, αν δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Ε, τώρα λοιπόν έχεις το χρόνο να σιγουρευτείς. Δοκίμασε αποχρώσεις όπως μωβ ή πιο πορτοκαλί και κίτρινες. Δες πιο έντονο χρώμα σου πάει και δοκίμασε συνδυασμούς μέχρι να βρεις το απόλυτο, ανοιξιάτικο look, που θα σε αναδείξει.

Eyeliner wings
Όλες έχουμε περάσει χρόνο στον καθρέφτη, προσπαθώντας να πετύχουμε το σωστό τελείωμα eyeliner και στα 2 μάτια. Το Pen Eyeliner ήρθε να σου λύσει αυτό το πρόβλημα και να πετύχεις τη γραμμή σου πανεύκολα και γρήγορα! Δοκίμασε πιο περίπλοκες γραμμές eyeliner με διπλό τελείωμα ή με έντονη γεωμετρία ώστε να βρεις και εναλλακτικές που θα δώσουν ποικιλία σε κάθε look σου.

Glossy Look
Έχουμε πει αρκετές φορές ότι μπορείς να πετύχεις τέλειο, glossy αποτέλεσμα στο βλέμμα σου, με ένα lipgloss. Ίσως να μην το τόλμησες στην καθημερινότητα σου που είσαι βιαστική. Τώρα λοιπόν, είναι η ώρα να το δοκιμάσεις και να το λατρέψεις. Επίλεξε είτε απλή διάφανη glossy υφή πάνω από σκιά ματιών είτε σκέτο lipgloss με χρώμα. Θα ανυπομονείς να το κάνεις και έξω, υπομονή όμως, όλα στην ώρα τους!
Σου δώσαμε ιδέες, αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις κι άλλα μακιγιάζ με τα προϊόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου! Μπορεί αυτή η άνοιξη να αργήσει λίγο να μας βρει έξω, αλλά σίγουρα θα μας βρει ανανεωμένες.|

Μέχρι τότε, ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο και #menoume_spiti.
Eσύ λοιπόν, τι μακιγιάζ θα δοκιμάσεις;

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο