1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

3 tips για μακιγιάζ σε μικρά μάτια

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το κάθε σχήμα ματιών απαιτεί τη δική του προσοχή στις λεπτομέρειες κατά τη διαδικασία του μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλά μυστικά αλλά ακόμη και διαφορετικές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στο εκάστοτε σχήμα ματιών. Εμείς ανακαλύψαμε τα 3 πιο χρήσιμα tips για μακιγιάζ σε μικρά μάτια και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

  • Το χρώμα στα μολύβια ματιών δεν είναι απαραίτητο

Είμαστε κι εμείς λάτρεις των χρωματιστών μολυβιών στο μακιγιάζ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πιο μικρά μάτια όμως κανένα άλλο μολύβι δεν θα τα αναδείξει τόσο, όσο το λευκό και το μπεζ. Μπορείς να τα βάλεις στην εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού σου ή και στην εσωτερική γωνία. Το βλέμμα σου θα φωτίσει αμέσως και τα μάτια σου θα φανούν μεγαλύτερα. Επίσης ταιριάζουν εξίσου με όλα σου τα μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  • Μη φοβηθείς τις μουτζούρες

Στο συγκεκριμένο τύπο ματιών δεν χρειάζεται να είναι όλα καθαρά και οι γραμμές ακριβείας. Αν επιλέξεις για παράδειγμα να βάλεις λίγο μολύβι στο κάτω βλέφαρο, θα ήταν προτιμότερο να το σβήσεις με ένα μικρό πινέλο ή αντί αυτού να προτιμήσεις κατευθείαν μία σκιά την οποία θα τραβήξεις και πιο κάτω σβήνοντάς την. Αμέσως το μάτι σου θα φανεί πιο ανοιχτό.

  • Απαλές γραμμές

Αντί να χρησιμοποιήσεις το κλασικό eyeliner και να έχεις κάποιο σκληρό αποτέλεσμα, προτίμησε κάτι πιο soft. Μπορείς να δημιουργήσεις τη γραμμή που θέλεις με ένα μολύβι ματιών και μετά με ένα πινέλο να το σβήσεις λίγο, τραβώντας το προς τα έξω. Επίσης μία άλλη πολύ ωραία επιλογή για σένα είναι να δημιουργήσεις τη γραμμή του eyeliner με μία καφέ σκιά, που θα σου προσφέρει κι αυτή ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τα μάτια σου.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο