1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

5 βασικά λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Σε όλους εμάς που αρέσει το μακιγιάζ ψάχνουμε συχνά tips και συμβουλές αλλά και νέες ιδέες για make up looks στο internet και όχι μόνο. Μπορεί ακόμα να ρωτήσουμε τις φίλες μας, ή τον υπάλληλο στο μαγαζί με τα καλλυντικά και φυσικά να παρακολουθήσουμε βιντεάκια για να μάθουμε τεχνικές. Επειδή λοιπόν δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες, ρωτήσαμε τους ειδικούς και μας είπαν ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και πώς να τα διορθώσουμε. 

  • Άσε το foundation για αργότερα

Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να ξεκινούν το μακιγιάζ τους από τη βάση, και μετά να περνούν στο μακιγιάζ των ματιών. Τι κάνεις όμως όταν θέλεις να κάνεις ένα σκούρο smokey eyes για παράδειγμα και κινδυνεύει να σου χαλάσει εντελώς η βάση από τη σκιά που πέφτει παντού στο υπόλοιπο πρόσωπο; Εδώ οι ειδικοί προτείνουν να κάνεις πρώτα το μακιγιάζ των ματιών και έπειτα να προχωρήσεις στο foundation ώστε να διορθώσεις και τυχόν ατέλειες αλλά και για να έχεις μία καθαρή και λαμπερή βάση που θα αναδείξει όλο το μακιγιάζ σου.

  • Μην υπερβάλεις με το μολύβι ματιών

Ένα ακόμη συχνό λάθος είναι η υπερβολική ποσότητα στο μολύβι ματιών. Αγαπάμε πολύ τα συγκεκριμένα μολύβια, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την ποσότητα που εφαρμόζουμε. Αν βάλουμε περισσότερο από το επιθυμητό τότε θα έχουμε σαν αποτέλεσμα να δείχνουν τα μάτια μας μικρότερα. Σε αυτήν την περίπτωση, το λιγότερο είναι το καλύτερο!

  • Αγάπησε το primer

Κάτι που συμβαίνει συχνά σε όλους μας είναι να μαζεύεται η σκιά στις πτυχές του δέρματος στο πάνω μέρος του ματιού. Αυτό είναι πιο έντονο όσο περνούν οι ώρες που φοράς την ίδια σκιά αλλά και όσο μεγαλώνουμε. Η λύση εδώ είναι μία και καλή. Primer ματιών! Με τη σωστή βάση στα βλέφαρά σου το μακιγιάζ θα μείνει στη θέση του για ώρες.

  • Δημιούργησε καμπύλες στις βλεφαρίδες σου

Στην καθημερινότητα αλλά και γενικά ξεχνάμε πριν βάλουμε τη μάσκαρα να “γυρίσουμε” τις βλεφαρίδες μας με το ψαλιδάκι. Αυτό δεν είναι κάτι που θα κρατήσει πολλές ώρες αλλά η διαφορά θα είναι εμφανής από την αρχή. Γι’ αυτό μην το παραμελείς από δω και πέρα!

  • Το βραδινό ντεμακιγιάζ είναι υποχρεωτικό

Γνωρίζουμε ότι πολλοί βαριούνται ή είναι πολύ κουρασμένοι για να ξεβαφτούν πριν τον ύπνο. Όμως το βήμα αυτό δεν είναι προαιρετικό, είναι υποχρεωτικό και μάλιστα για όλους μας. Αν κοιμηθείς χωρίς να ξεβαφτείς ήδη από την επόμενη μέρα το δέρμα σου θα είναι θαμπό και ταλαιπωρημένο

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers
Το καλάθι αγορών 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0
Μετάβαση στο περιεχόμενο