1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Μακιγιάζ για ανοδικό βλέμμα

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Ήρθε η στιγμή να λάμψεις, με ένα σαγηνευτικό foxy eye!

Η βάση

Ξεκινάμε πιάνοντας σφιχτά τα μαλλιά μας σε μια ψηλή αλογοουρά, ώστε να ανασηκώσουμε ελαφριά το τελείωμα των φρυδιών μας. 

Στο επόμενο βήμα, θα τοποθετήσουμε foundation, αναμειγμένο όμως με ένα προϊόν λάμψης, όπως το Drop Liquid PRO. HIGHLIGHTER – Pure Gold #816B.

Φτιάχνουμε τα φρύδια μας, με το σωστό μολύβι στο κατάλληλο χρώμα, προσπαθώντας να προσθέσουμε μερικά τριχάκια στο τελείωμα του φρυδιού από την πάνω πλευρά. Τα χτενίζουμε προς τα πάνω.

Τα μάτια

Για να έχουμε διάρκεια στη σκιά που θα βάλουμε ξεκινάμε το eye look με μία βάση για σκιά.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε μία σκιά σε θερμή μπεζ απόχρωση και την απλώνουμε στο κινητό βλέφαρο. Δεν χρειάζεται να έχει το τέλειο σχήμα, παρά μόνο να τραβήξουμε την σκιά ελαφριά προς τα πάνω. Με το πινέλο της βάσης μας, σβήνουμε ελαφρά την άκρη της σκιάς, ώστε να δώσουμε το φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Έπειτα, με το Eyeliner Pen – #889B σε καφέ απόχρωση, τραβάμε μία λεπτή γραμμή από το τέλος του ματιού και προς τα πάνω. Τονίζουμε λίγο περισσότερο το σημείο του eyeliner που ακουμπά στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Στην εσωτερική γωνία του ματιού, περιγράφουμε με το ίδιο eyeliner το μάτι. Αν θέλουμε πιο έντονο βλέμμα, μπορούμε στο σημείο αυτό να προσθέσουμε και ψεύτικες βλεφαρίδες. Για να δέσουν καλύτερα οι ψεύτικες με τις αληθινές, μπορούμε να περάσουμε και μία στρώση έξτρα μάσκαρα

Σημαντικές Πινελιές

Ποιο είναι όμως το πιο σημαντικό για αυτό το μακιγιάζ; Μα, το concealer! Τοποθετούμε σε 3 σημεία:

  • Κάτω από το μάτι.
  • Κάτω από το eyeliner, σβήνοντάς το ελαφρά.
  • Κάτω από την γωνία του φρυδιού.

Αν θέλουμε να κάνουμε φωτοσκιάσεις, αυτή είναι η σωστή στιγμή! Με το bronzer κάνουμε το κοψίματα που επιθυμούμε. Αντίστοιχα τοποθετούμε το highlighter, στο κέντρο της μύτης, στην εσωτερική γωνία του ματιού, στα ζυγωματικά, με φορά προς τα πάνω, καθώς και στο κεντρικό πάνω σημείο των χειλιών.

Χείλη

Τέλος, στα χείλη τοποθετούμε ένα nude υγρό χρώμα, κάπως ακατάστατα, αφού σχήμα θα δώσουμε με το μολύβι χειλιών. 

Είμαστε έτοιμες, με το πιο foxy eye! Σαγηνεύστε κάθε βλέμμα!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο