1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Mάθε τα πάντα για το foundation

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το foundation είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς του ολοκληρωμένου μακιγιάζ. Χαρίζει ομοιομορφία και καλύπτει τυχόν σημάδια. Αποτελεί τη βάση για να “παίξεις” και να δημιουργήσεις στη συνέχεια τις γωνίες που θέλεις με τα προϊόντα contouring! Χάρη σε αυτό, οι φωτογραφίες σου είναι πιο φωτογενείς και ακόμα πιο εντυπωσιακές! Ποια είναι όμως το κριτήρια επιλογής ενός, κατάλληλου για την επιδερμίδα, foundation και πως συνδυάζεται με το υπόλοιπο μακιγιάζ
Μαζέψαμε για εσένα πέντε καυτά tips για να τα εφαρμόσεις, μαζί με το foundation σου!
1) Όταν διαλέγεις απόχρωση foundation, καλό είναι να γνωρίζεις ποια είναι η απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα σου. Οι ελάχιστα «κιτρινωπές» αποχρώσεις, είναι κατάλληλες για πιο μελαχροινές επιδερμίδες, ενώ οι ροζ αποχρώσεις για πιο λευκά δέρματα.
2) Μη χρησιμοποιείς την ίδια απόχρωση όλο τον χρόνο. Όταν, κατά τους θερινούς μήνες, εκτείθεσαι στον ήλιο και μαυρίζεις, μην παραβλέπεις να αλλάξεις απόχρωση foundation. Το ίδιο ισχύει και για τον χειμώνα, που η επιδερμίδα επανέρχεται στους πιο ανοιχτόχρωμους τόνους της. Στους μεταβατικούς μήνες, μπορείς να αναμειγνύεις 2 αποχρώσεις (μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή), ώστε να ακολουθείς την απόχρωση του δέρματός σου όλο τον χρόνο!
3) Μην ξεχνάς τον λαιμό! Όταν εφαρμόζεις το foundation στο πρόσωπο σβήσε μαλακά προς τον λαιμό, αποφεύγοντας έτσι διχρωμίες και πετυχαίνοντας ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ιδίως στο φως της μέρας!
4) Λάβε υπόψιν σου και την πούδρα. Φρόντισε, η απόχρωσή της να ταιριάζει με αυτή του foundation, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.
5) Το foundation σου, είναι επίσης άρρηκτα συνδεδεμένο με το primer που θα επιλέξεις, καθώς τα δύο μαζί, αποτελούν τη βάση για το τέλειο μακιγιάζ. Επίλεξε ένα primer με ματ υφή για σταθερότητα στο foundation και το υπόλοιπο μακιγιάζ ή ένα primer με ιριδίζοντα στοιχεία που εκτός της σταθερότητας, θα σου προσφέρει και λάμψη!Γράψε μας σε #comment, σε αυτό το blog, τα δικά σου tips για την εφαρμογή του foundation.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers
Το καλάθι αγορών 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0
Μετάβαση στο περιεχόμενο