1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Όπως Είσαι

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Αν είσαι κορίτσι ή αγόρι, γυναίκα ή άντρας. Αν είσαι ψηλός ή δεν είσαι ψηλός, αν είσαι λεπτή ή αν δεν είσαι λεπτή, αν έχεις ραγάδες ή δεν έχεις ραγάδες, αν σου αρέσει το μακιγιάζ ή αν δεν έχεις ιδέα πως να βάφεσαι.

Αν είσαι απλά διαφορετικός, αν νιώθεις διαφορετικός, αν είσαι η διαφορά. Αν θέλεις να γίνεις η διαφορά και νιώθεις περήφανος γι’ αυτό. Αν νιώθεις περήφανος για σένα, γι’ όλα όσα είσαι και δεν είσαι, γι’ όλα όσα έχεις και δεν έχεις. Τότε μείνε όπως είσαι, γιατί είσαι υπέροχος. Γιατί απλώς είσαι.  

Εμείς στην Elixir Make-Up θέλουμε να βλέπουμε το διαφορετικό παντού. Διαφορετικά χρώματα και σχέδια, διαφορετικές υφές και μυρωδιές. Θέλουμε να βλέπουμε τον άνθρωπο, πίσω από το μακιγιάζ. Να δίνουμε ιδέες για δημιουργικούς συνδυασμούς και λαμπερές εμφανίσεις. Να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε. Να ομορφαίνουμε.  

Θέλουμε να βλέπουμε πρόσωπα και σώματα. Μάτια, χείλη, νύχια, χέρια… γι’ εμάς αυτά είναι αρκετά. Αν τα έχεις, είσαι ο άνθρωπος μας. Έχουμε μάθει άλλωστε, να μην κοιτάμε τη συσκευασία. Η ουσία βρίσκεται πάντα στο μέσα. 

Έχουμε μάθει να καλύπτουμε, να σχηματίζουμε, να χρωματίζουμε. Έχουμε μάθει να τονίζουμε, να ενυδατώνουμε και να χαρίζουμε λάμψη. Κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Γιατί αυτό που είμαστε, το οφείλουμε σε σένα που είσαι, όπως είσαι.  

Είναι ένας δύσκολος κόσμος, για να είσαι διαφορετικός. Είναι όμως κι ένας όμορφος κόσμος, όταν είσαι!

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers
Το καλάθι αγορών 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0
Μετάβαση στο περιεχόμενο