1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Το τέλειο μακιγιάζ ματιών με γωνία

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Ένα από τα αγαπημένα μακιγιάζ των γυναικών είναι το μακιγιάζ ματιών με γωνία. Το αγαπάμε γιατί μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί, με πιο ανοιχτόχρωμες σκιές χαμηλότερης έντασης έως το βράδυ με πιο σκούρες και έντονες σκιές. Ποια είναι όμως η σωστή τεχνική για να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα;

Πριν ακόμα ξεκινήσεις να δημιουργείς το μακιγιάζ των ματιών σου, πρέπει να έχεις τελειώσει με τη βάση σου. Χρησιμοποίησε το concealer για να δώσεις φως στο βλέμμα και να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, αν υπάρχουν. Αν θέλεις το μακιγιάζ σου να μείνει σταθερό και η γωνία που θα σχηματίσεις πιο εμφανής, τότε στο σημείο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το ειδικό primer

Για να προχωρήσεις στην εφαρμογή των σκιών θα χρειαστείς το Eyeshadow Brush #522 για πινέλο σκιών, το Blending Brush #502 για πινέλο ανάμειξης σκιών και τέλος την παλέτα σκιών Pro. Eyes #777D.

Βήματα

  1. Με το πινέλο #502 παίρνεις την απόχρωση Mercury από την παλέτα και βάφεις τη μέση και την άκρη του κινητού βλεφάρου.
  2. Με το ίδιο πινέλο και την απόχρωση Supermoon της παλέτας, σχηματίζεις τη γωνία που θέλεις κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού.
  3. Με το πινέλο #522 πάρε την απόχρωση Vortex και βάλε στην εσωτερική γωνία μέχρι να ενώσει με την προηγούμενη σκιά. Δώσε προσοχή να αναμείξεις καλά τις δύο αποχρώσεις σκιών.
  4. Με το ίδιο πινέλο και όση σκιά έχει μείνει πέρασε από την αρχή του ματιού στο κάτω βλέφαρο. Πάρε ξανά την απόχρωση Supermoon και πέρασε το υπόλοιπο μέρος από το κάτω βλέφαρο μέχρι το τέλος του ματιού.
  5. Τέλος, βάλε την αγαπημένη σου μάσκαρα και το μακιγιάζ σου είναι έτοιμο! 

Αν θέλεις να πετύχεις ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner.

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

Αν επιθυμείς έξτρα ανοδικό αποτέλεσμα, βάλε στην άκρη του ματιού σου ένα κομμάτι σελοτέιπ με ανοδική φορά και μετά σχημάτισε με τη σκιά την εξωτερική γωνία. 

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο