1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Τοποθέτησε σωστά το eyeliner

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το eyeliner είναι από τα κλασικά προϊόντα που όλες οι γυναίκες έχουν στο νεσεσέρ τους. Η γραμμή που θα τραβήξεις όμως, για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα, διαφέρει ανάλογα με το σχήμα του ματιού σου και το μακιγιάζ που θέλεις να δημιουργήσεις.Κάτι βασικό, που ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και πολλές γυναίκες κάνουν λάθος, αφορά το από πού ξεκινάς να δημιουργείς τη γραμμή σου. Τώρα λοιπόν που #menoumespiti, είναι η στιγμή να πειραματιστείς και να τελειοποιήσεις την τεχνική σου! Ας ξεκινήσουμε…

Η γραμμή του eyeliner, καλό είναι να φαίνεται σαν συνέχεια του τελειώματος του κάτω βλεφάρου. Οπότε ιδανικά, ξεκινάς τη γραμμή σου από εκείνο το σημείο. Και προσοχή! Κοιτάζεις πάντα ευθεία όταν το τοποθετείς. Δεν κλείνεις το μάτι, ούτε το τραβάς προς τα έξω.

Tο “αόρατο” eyeliner από την άλλη, είναι πιο εύκολο να το δημιουργήσεις, καθώς δεν μπλέκεις με την εξωτερική γραμμή! Σχηματίζεις απλά το άνω περίγραμμα του βλεφάρου σου ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες, ώστε να δώσει extra ένταση στο σχήμα.

To winged eyeliner, από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία του ματιού, μπορείς να το τονίσεις με ένα μολύβι στο κάτω μέρος, ή διπλή γραμμή, δίνοντας πιο σκοτεινή και παραμυθένια όψη στο συνολικό look σου.

Η μικρή, παχιά γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία, ταιριάζει απόλυτα με έντονη μάσκαρα προς το εξωτερικό μέρος του ματιού και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο.

Η γραμμή eyeliner που ανεβαίνει αρκετά προς το φρύδι, χρειάζεται προσοχή, καθώς θα χρειαστεί να υπολογίσεις σωστά το κόκκαλο του ματιού σου και να μη φανεί παράταιρο από το συνολικό σχήμα του προσώπου σου.

Εμείς σου μαρτυρήσαμε όλα τα μυστικά! Εσύ, απλά δοκίμασέ τα.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers
Το καλάθι αγορών 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0
Μετάβαση στο περιεχόμενο