1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Ακόμη αναρωτιέσαι ποιο κραγιόν σου ταιριάζει?

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Posted in

Τα βήματα είναι απλά για να καταλήξεις στην ιδανική απόχρωση κραγιόν για σενα.

Βήμα 1ο. Προσδιόρισε τόνο του δέρματός.

Εξέτασε το δέρμα σου σε φυσικό φωτισμό για να προσδιορίσεις τον τόνο της επιδερμίδας σου. Extra ευκολα tips για να προσδιορίσεις τον τόνο του δέρματός σου:

Extra tip no1: Παρατήρησε το χρώμα των φλεβών στο εσωτερικό του καρπού σου. Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να καταλάβεις εάν έχεις ζεστό, ουδέτερο ή ψυχρό τόνο δέρματος.

  • Οι μπλε ή μωβ φλέβες δείχνουν ότι έχεις ψυχρό τόνο δέρματος.
  • Οι πράσινες φλέβες σημαίνουν ότι έχεις ζεστό τόνο δέρματος.
  • Εάν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις εάν οι φλέβες σου είναι μπλε ή πράσινες, πιθανότατα έχεις ουδέτερο τόνο δέρματος και μπορείς να επιλέξεις χρώματα τόσο από το ψυχρό όσο και από το ζεστό φάσμα. 
kissproof

Extra Tip no2: Παρατήρησε πώς αντιδρά το δέρμα σου στον ήλιο: μαυρίζεις ή καίγεσαι πιο εύκολα; 

  • Το δέρμα που μαυρίζει εύκολα τότε έχει περισσότερη μελανίνη υποδηλώνει ζεστό τόνο δέρματος.
  • Εάν καιγεσαι πριν μαυρίσεις (και ίσως εαν δεν μπορείς και να μαυρίσεις καθόλου), τότε το δέρμα σου έχει λιγότερη μελανίνη και έχεις μπλε απόχρωση δέρματος.

Βήμα 2ο. Επιλογή κραγιόν 

Βάσει του τόνου του δέρματος, μπορούμε να προτείνουμε κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές για την επιλογή της απόχρωσης κραγιόν:

  • Ζεστός τόνος δέρματος:

Κοραλί & πορτοκαλί : Ζωηρές αποχρώσεις κοραλί προσδίδουν φρεσκάδα και φωτεινότητα στο ζεστό δέρμα. Τέτοιες αποχρώσεις θα βρεις στα ανεξίτηλα κραγιόν της Elixir. Γα παράδειγμα το  Kissproof Lip Mat #010, Kissproof Lip Mat. #013, Kissproof Lip Mat. #008, και το Kissproof Matte Me Up #002 είναι αυτά ακριβώς που ψάχνεις.

Καφέ και nude: Ζεστές αποχρώσεις καφέ και nude δίνουν ένα φυσικό και θερμό αποτέλεσμα όπως για παράδειγμα τα Kissproof Lip Mat #005Kissproof Lip Mat #029Kissproof Matte Me Up #021Kissproof Satin Me Up #004,  Kissproof Satin Me Up #034. Επιπλέον, μπορείτε να ξεχωρίσετε και με τα ανατρεπτικά lip combo Chios και  Kerkira.

  • Ψυχρός τόνος δέρματος:

Ροζ: Αποχρώσεις ροζ προσδίδουν φρεσκάδα και φυσική λάμψη στο ψυχρό δέρμα. H σειρά Kissproof της Elixir σου προσφέρει αμέτρητες ροζ επιλογές κραγιόν, μεταξύ των άλλων και το Kissproof Lip Mat #009Kissproof Matte Me Up #030Kissproof Matte Me Up #015Kissproof Matte Me Up #003 καθώς και το απόλυτο best-seller Kissproof Lip Mat #018.

Μωβ: Μωβ τόνοι προσθέτουν βάθος και δράμα στο μακιγιάζ. Καθηλωτικές αποχρώσεις μωβ που έχουν ξεχωρίσει είναι μεταξύ των άλλων και το Kissproof Satin Me Up #050Kissproof Satin Me Up #038Kissproof Matte Me Up #027Kissproof Matte Me Up #020 και το Kissproof Lip Mat #026 καθώς και τα lipcombo  IthakiSamothraki και Andros

  • Ουδέτερος τόνος δέρματος:

Nude: Κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις nude είναι ιδανικές για ουδέτερους τόνους δέρματος, καθώς προσφέρουν μια φυσική, απαλή εμφάνιση. Διαχρονικά και αξεπέραστα nude κραγιόν είναι τα Kissproof Lip Mat #014Kissproof Lip Mat #007Kissproof Satin Me Up #026Kissproof Satin Me Up #032 και το Kissproof Satin Me Up #033.

Κοραλί: Ορισμένες αποχρώσεις κοραλί, όπως αναφέραμε και πρωτύτερα μπορούν να ταιριάζουν και σε ουδέτερους τόνους δέρματος, προσφέροντας μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. 

Τέλος, θα αναρωτιέσαι γιατι δεν αναφέρθηκε το πιο διαχρωνικό, το πιο καθηλωτικό και το πιο ερωτικό κραγιόν που υπαρχει. Το κόκκινο κραγιόν.

Αυτό αγάπη μου πάει σε όλους ανεξαιρέτως! Αλλά θα επανέλθουμε με νέο άρθρο για να αναλύσουμε το κόκκινο κραγιόν και τους υποτόνους του. Stay tuned!

κραγιον

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο