1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Concealer, το απόλυτο εργαλείο για την κάλυψη όλων των ατελειών!

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Το concealer είναι το πιο διευρυμένο εργαλείο μακιγιάζ για την κάλυψη διαφόρων ατελειών. Αυτή τη δυνατότητά του την οφείλει στο γεγονός πως στην ουσία πρόκειται για συμπυκνωμένο foundation μεγάλης πυκνότητας. Φυσικά εκτός από ένα τόσο καλό εργαλείο κάλυψης μπορεί να δουλέψει και εντελώς αντίστροφα αν δεν γίνει η σωστή χρήση. Αυτό δηλαδή που μπορεί να συμβεί, και δεν θα ήταν καθόλου επιθυμητό, είναι αντί να κρύψει τυχόν ατέλειες, να τις κάνει πιο έντονες. Κάτι τέτοιο μπορεί πολύ εύκολα να συμβεί αν χρησιμοποιηθεί μεγάλη ποσότητα ή αν επιλεχθεί εντελώς λάθος τόνος χρώματος προϊόντος. 

Επειδή δεν θα θέλαμε να βρεθούμε σε αυτήν τη θέση και να αναδείξουμε σημεία που αρχικά ξεκινήσαμε να κρύψουμε, πάμε να δούμε πώς θα επιλέξουμε το σωστό χρώμα υγρού concealer για κάθε περίπτωση.

Μαύροι Κύκλοι

Στην περίπτωση των μαύρων κύκλων γίνεται ένα συνηθισμένο λάθος, εφαρμόζουμε κατευθείαν το κανονικό μας concealer που έχουμε για να δώσουμε φως κάτω από τα μάτια, το οποίο είναι πάντα πιο ανοιχτόχρωμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η απόχρωση αυτή να μην είναι αρκετή για να καλύψει το σκούρο χρώμα του κύκλου. Η σωστή επιλογή εδώ είναι ένα πιο σκούρο concealer κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας μας. Ένα ιδανικό υγρό concealer στην περίπτωση αυτή θα ήταν το Face PRO #371 Golden Beige

Φλέβες προσώπου, συνήθως χρώματος Μοβ και Μπλε

Για να εξουδετερώσουμε αυτούς τους χρωματισμούς στο πρόσωπο θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε τοπικά ένα concealer με κίτρινους υποτόνους. Μια καλή πρόταση για αυτήν την περίπτωση είναι το Xtra-Coverage Liquid #744-007.

Κόκκινα σημάδια και σπυράκια

Αυτή είναι μία κατηγορία ατελειών που μας απασχολεί αρκετά συχνά ο τρόπος κάλυψής τους. Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε ένα concealer ακριβώς στην απόχρωση του δέρματός μας, το εφαρμόζουμε και πριν το απλώσουμε του αφήνουμε λίγο χρόνο να στεγνώσει. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε και το Xtra-Coverage Liquid Concealer #744-010 που απλά εφαρμόζουμε τοπικά λίγη ποσότητα και είμαστε έτοιμοι!

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

Κατά την επιλογή αποχρώσεων του ιδανικού concealer για σένα, απέφυγε τα ροζ και τα άσπρα, δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τυχόν ατέλειες.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers

Το καλάθι αγορών 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο