1,50€ μεταφορικα για παραγγελιες 1,00€ - 14.99€

1,00€ μεταφορικα για παραγγελιες 15,00€ - 28.99€

Δωρεαν Μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 29€

Wishlist

Το πολυχρηστικό κόκκινο κραγιόν

Ανακάλυψε τώρα 80 μοναδικές αποχρώσεις Kissproof

Ένα από τα βασικά καλλυντικά σε κάθε νεσεσέρ, για να μην πούμε το πιο βασικό και φανούμε υπερβολικοί, είναι το κόκκινο κραγιόν. Όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το μακιγιάζ αλλά και οι υπόλοιποι που απλά βάφονται στην καθημερινότητά τους, ακόμα κι εκείνοι που βάφονται μόνο στις επίσημες περιπτώσεις, είναι βέβαιο πως έχουν τουλάχιστον από ένα κόκκινο κραγιόν. Τα χρησιμοποιούμε όμως σε όλο το φάσμα των επιλογών που μας δίνουν;

Πάμε να δούμε πού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν.

Φυσικά στα χείλη!

Εννοείται πως η πρώτη χρήση του δεν θα μπορούσε να είναι καμία άλλη παρά ο χρωματισμός των χειλιών μας Φυσικά μπορούμε να είμαστε παραπάνω σχολαστικοί με το μακιγιάζ αυτού του σημείου του προσώπου μας και να εφαρμόσουμε πριν το κραγιόν και ένα μολύβι σε αντίστοιχα ωραίο και έντονο χρώμα, όπως το  #030 True Red, είτε ως περίγραμμα είτε και ως γέμισμα των χειλιών. Ιδανικός συνδυασμός για το παραπάνω μολύβι δεν είναι άλλος από το Pro. Mat. Lipstick #531 (Dark Red).

Στα μάγουλα και τα ζυγωματικά!

Θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο πρόσωπό σου αλλά δεν έχεις εύκαιρα τα ειδικά προϊόντα του μακιγιάζ που χρειάζεσαι; Είναι πολλά και δεν θέλεις να τα κουβαλάς μαζί σου; Όποιος και να είναι ο λόγος η λύση είναι η ίδια και είναι δοκιμασμένη, το κόκκινο κραγιόν σου! Βάλε λίγο από το κραγιόν στα μάγουλα ή στα ζυγωματικά σου και με απαλές ταμποναριστές κινήσεις ‘’σβήστο’’ με τις άκρες των δακτύλων σου. Δοκίμασε το Crayon Velvet #557 Ruby Red το οποίο χάρη στη βελούδινη υφή του σε διευκολύνει να το εφαρμόσεις και σε αυτό το σημείο του προσώπου. Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και χωρίς κόπο θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις! 

Στα μάτια!

Φυσικά δεν εννοούμε στο εσωτερικό αλλά στο εξωτερικό των ματιών σου. Κυρίως δε στο κινούμενο βλέφαρο. Στην περίπτωση αυτή το κραγιόν θα λειτουργήσει σαν σκιά. Κάνοντας την ίδια διαδικασία με αυτή των ζυγωματικών και ΄΄σβήνοντας΄΄ την ένταση του κραγιόν όσο εσύ το επιθυμείς, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Χάρη στη σταθερότητα του κραγιόν η νέα σου σκιά θα μείνει εκεί για ώρες, ειδικά με κάποιο προϊόν σαν το Pro. Mat. Lipstick #545 Maroon που έχει διάρκεια έως 12 ώρες.

Γράψε το σχόλιο σου

TOP
Best Sellers
Το καλάθι αγορών 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0
Μετάβαση στο περιεχόμενο